Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Service Centrale Nederland

JMB Groep

DZ Technologies

De Beveiligingsjurist

HD Security

Akuvox

ASSA ABLOY

Masset Solutions

Unii

SMC Alarmcentrale

ARAS

SmartSD

Gold-IP

Nenova

Traka ASSA ABLOY

Crown Security Services

Multiwacht

Kiwa

IDIS

EAL

Centurion

Eagle Eye Networks

Genetec

Advancis

2N

Dero Security Products

PG Security Systems

Uniview

VideoGuard

Top Security

Hikvision

Brivo

Oribi ID Solutions

Add Secure

NetworxConnect

Lobeco

OSEC

Secusoft

Explicate

HID

Sequrix

Paxton

GFT

SOBA

Connect Security

Alarm Meldnet

Seagate

BHVcertificaat.online

CardAccess

Securitas

Avigilon Alta

VVNL

VEB

Nimo Drone Security

SmartCell

VAIBS

20face

Milestone

Regio Control Veldt

ASIS

Seris

Bosch Security Systems

CSL

Eizo

Trigion

Nimo Dog Security

VBN

Paraat

i-Pro

RoSecure

CDVI

Bydemes

Alphatronics

NIBHV

G4S

Hanwha Vision Europe

Optex

ADI

Ajax Systems

Sony introduceert entry-level 250 GB netwerkrecorder

26 juni 2006
Redactie
22:31

Sony heeft de NSR-25 ge?ntroduceerd, een entry-level netwerkbewakingscamera (NSR) voor kleine en middelgrote installaties, als aanvulling op de NSR-50 en NSR-100. De NSR-25 kan tot 20 IP-camera’s en 120 frames per seconde ondersteunen.

NSR-25 is vanaf eind juni verkrijgbaar en is het eerste model in de NSR-lijn met een schaalverdeling voor de opslagcapaciteit, die begint bij 250 GB. De Sony NSR-serie is een geschikte oplossing voor systemen met meerdere bewakings-, opname- en weergavecamera’s. Elk model heeft de mogelijkheid om als standalone te functioneren of als een client/server-configuratie, en biedt zo flexibiliteit voor kleinschalige en grotere ondernemingen.

Naast de NSR-25 bestaat de NSR-serie uit de NSR-50 en de NSR-100. De NSR-50 videorecorder kan tot 32 IP-camera’s ondersteunen, 240 frames per seconde opnemen en tot 500 GB aan videodata opslaan. Op de grotere NSR-100 kunnen 64 camera?s tegelijk worden aangesloten, tot 480 frames per seconde opnemen en heeft een opslagcapaciteit van 1000 GB.

Met opname- en weergaveondersteuning voor camera’s die zowel in MPEG-4 en JPEG coderen, biedt de NSR-serie meer opties voor het configureren van een netwerkvideobewakingssysteem. De NSR-50 en NSR-100 maken gebruik van RAID-drives, waardoor deze systemen betrouwbaarder worden in geval van een uitval van de harde schijf.

De NSR-serie maakt deel uit van het IPELA-merk dat door Sony gebruikt wordt om professionele communicatieproducten te combineren met IP-verbindingen. NSR-producten kunnen in netwerken op verschillende locaties worden ge?mplementeerd door middel van de “video over IP-client/server”-technologie. De netwerkvideorecorder maakt het mogelijk dat individuele camera’s of cameragroepen op veel verschillende manieren geconfigureerd of beheerd kunnen worden. Dit betekent dat opname-intervallen, resolutie, framesnelheid, beeldkwaliteit en alarminitiators apart gedefinieerd kunnen worden. Audiodata worden ook opgenomen.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Suricat

Seagate

Videoguard

Wordt een partner