Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

NIBHV

VBN

Eagle Eye Networks

Explicate

Alphatronics

De Beveiligingsjurist

HD Security

SOBA

Hanwha Vision Europe

Seagate

Traka ASSA ABLOY

Bosch Security Systems

Optex

VEB

ADI

PG Security Systems

Alarm Meldnet

Lobeco

Eizo

RoSecure

Paraat

ASSA ABLOY

Milestone

Nimo Dog Security

Top Security

Masset Solutions

IDIS

Oribi ID Solutions

JMB Groep

Dero Security Products

Advancis

DZ Technologies

Kiwa

SmartCell

Connect Security

CDVI

Genetec

Secusoft

Brivo

Nimo Drone Security

Centurion

Trigion

20face

i-Pro

Bydemes

Securitas

ARAS

Avigilon Alta

CardAccess

ASIS

BHVcertificaat.online

Unii

2N

Hikvision

GFT

Add Secure

Crown Security Services

VVNL

Paxton

Ajax Systems

HID

SmartSD

VAIBS

Service Centrale Nederland

SMC Alarmcentrale

OSEC

Uniview

Sequrix

G4S

Multiwacht

Nenova

Seris

Regio Control Veldt

Akuvox

EAL

CSL

Gold-IP

NetworxConnect

VideoGuard

SoSecure vult opleidingen van MAATbeveiliging aan

17 december 2020
Redactie
14:59

MAATbeveiliging is een samenwerking aangegaan met opleider SoSecure. SoSecure is sterk in het verzorgen van opleidingen in beveiligingsland en vormt volgens MAATbeveiliging een kwalitatieve aanvulling op de eigen beveiligingsopleiding.

Leen van der Plas, directeur van SoSecure en rechts op de foto, is onder andere bekend van het leerboek ‘Proactief beveiligen & Predictive Profiling’. Dit gaat over proactief beveiligen, het herkennen van afwijkend gedrag, denken als de crimineel en interventietechnieken. Deze manier van beveiligen is erop gericht om crimineel gedrag in een vroeg stadium te herkennen en hierop te anticiperen.
Vooral in de retailbeveiliging is dit een erg belangrijk onderdeel. Een beveiliger moet snel kunnen zien of iemand met kwade bedoelingen een winkel binnenstapt of niet. Retailbeveiligers zijn voortdurend proactief bezig door mensen aan te spreken, rond te lopen en preventief te handelen.

Proactief beveiligen & Predictive Profiling
Joeri van Ham, general manager van MAATbeveiliging: “Door onze samenwerking met SoSecure is het keuzedeel Proactief beveiligen & Predictive Profiling onderdeel van onze opleiding geworden. Bij MAATbeveiliging vinden we dat harde criteria niet per se een betere beveiliger van iemand maken. Juist de zachte criteria, zoals karakter, communicatief vermogen en gastheerschap, maken het verschil. Als iemand deze bezit kunnen wij van hem of haar wel een goede beveiliger maken. Door onze samenwerking met SoSecure kunnen we beveiligers opleiden die alles weten van retailbeveiliging én kennis hebben meegekregen van Predictive Profiling.”
Daarnaast ondersteunt SoSecure MAATbeveiliging bij het vormgeven van de opleiding. De winkelbeveiliger biedt de nodige faciliteiten, zoals een klaslokaal, docent, stageplaats en praktijkbegeleiders en SoSecure bewaakt de kwaliteitsnorm en verzorgt de inhoud van de opleiding. “Zo weten we zeker dat er geëxamineerd wordt volgens de laatste regelgeving en onze beveiligers aan alle bekwaamheidseisen voldoen”, aldus Van Ham.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Seagate

Suricat

Videoguard

Wordt een partner