Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

CDVI

Nimo Drone Security

G4S

Ajax Systems

Uniview

NIBHV

Hanwha Vision Europe

Optex

Top Security

Centurion

Seagate

JMB Groep

Kiwa

VAIBS

Seris

IDIS

Regio Control Veldt

PG Security Systems

VVNL

Crown Security Services

Nimo Dog Security

ARAS

Eizo

De Beveiligingsjurist

OSEC

SmartCell

Alphatronics

ASSA ABLOY

SMC Alarmcentrale

Multiwacht

VideoGuard

EAL

Dero Security Products

SOBA

HID

Hikvision

Paraat

NetworxConnect

Advancis

CSL

Oribi ID Solutions

Masset Solutions

Brivo

Connect Security

Paxton

Lobeco

Secusoft

ADI

Unii

Securitas

Gold-IP

2N

HD Security

CardAccess

Avigilon Alta

Milestone

i-Pro

SmartSD

DZ Technologies

Bydemes

Service Centrale Nederland

BHVcertificaat.online

Nenova

Akuvox

Alarm Meldnet

Eagle Eye Networks

Explicate

20face

Trigion

Bosch Security Systems

Traka ASSA ABLOY

VBN

ASIS

VEB

RoSecure

GFT

Genetec

Add Secure

Sequrix

Speciale samenwerking ASSA ABLOY en Van Gogh Museum

24 februari 2021
Redactie
07:14

ASSA ABLOY Opening Solutions is toegetreden als member van de Global Circle van het Van Gogh Museum. Voor een periode van ten minste drie jaar biedt het bedrijf niet alleen de nodige beveiligingsoplossingen, maar levert het tevens een onmisbare bijdrage aan de ontwikkeling van inspirerende museumactiviteiten.

Wat beveiliging en toegangsbeheer betreft is ASSA ABLOY al jaren huisleverancier van het Van Gogh Museum. Met miljoenen bezoekers per jaar en vele kunstwerken van onschatbare waarde, is controle over deuren en toegangspunten van essentieel belang. “Een jarenlange en bijzonder prettige samenwerking resulteert in het aangaan van dit partnerschap. Het is ons doel die op duurzame wijze voort te zetten en dit tevens naar onze relaties uit te dragen”, aldus channel manager Marcel Borsboom van ASSA ABLOY.

Global Circle
Normaliter ontvangt het museum jaarlijks miljoenen bezoekers, waarvan velen uit het buitenland. Antonio Pesare, onder andere beveiligingsverantwoordelijke van het museum: “Als één van de drukstbezochte musea is het zaak om zowel de veiligheid als de beveiliging op orde te hebben. Daarom hebben wij destijds gekozen voor ASSA ABLOY. De oplossingen en service zijn dik in orde, evenals de prettige samenwerking die nu resulteert in het lidmaatschap van de Global Circle. Juist in deze onzekere periode is dat erg belangrijk voor ons.”

Speciale activiteiten
Met de ondersteuning van ASSA ABLOY ontwikkelt het museum allerlei speciale activiteiten. Denk hierbij aan inspirerende workshops voor jong en oud, lezingen voor museumbezoekers over tentoonstellingen en recent onderzoek en interactieve presentaties in de vaste collectie. “Het Van Gogh Museum is met recht één van de mooiste musea waar wij onze naam graag aan verbinden. Wij zijn ontzettend trots op deze samenwerking en kijken uit naar vele mooie successen met elkaar”, aldus Borsboom.

Deel dit artikel via:

Vlog 9

Premium partners

SequriX

Suricat

Seagate

Videoguard

Wordt een partner