Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Genetec

De Beveiligingsjurist

20face

Kiwa

VEB

Paxton

Avigilon Alta

DZ Technologies

CSL

Network Optix

Unii

SmartSD

Eagle Eye Networks

Nimo Drone Security

OSEC

ARAS

Ajax Systems

Seris

Nenova

Hanwha Vision Europe

NetworxConnect

ASIS

Hikvision

Oribi ID Solutions

Trigion

Secusoft

Centurion

Gold-IP

Sequrix

SmartCell

Explicate

Bydemes

Connect Security

VBN

CDVI

JMB Groep

Akuvox

Lobeco

Add Secure

Optex

VAIBS

Top Security

VideoGuard

RoSecure

Alphatronics

NIBHV

IDIS

i-Pro

Seagate

Uniview

ASSA ABLOY

VVNL

Securitas

EAL

Paraat

SMC Alarmcentrale

Brivo

Eizo

HD Security

Crown Security Services

GFT

BHVcertificaat.online

Regio Control Veldt

Bosch Security Systems

Alarm Meldnet

Service Centrale Nederland

Traka ASSA ABLOY

G4S

Dero Security Products

ADI

2N

Nimo Dog Security

Milestone

Masset Solutions

PG Security Systems

Advancis

Multiwacht

HID

SOBA

CardAccess

Suricat verbetert beheer Honeywell NF3000-BMI

25 juni 2024
Redactie
03:41

De NF3000, ook bekend als ID3000, is een intelligent brandmeldpaneel van Honeywell. Dankzij de modulaire structuur is het geschikt voor een breed scala aan projecten en toekomstige uitbreidingen. In combinatie met AppVision, een open PSIM-platform, biedt Suricat nu de mogelijkheid om deze branddetectiesystemen eenvoudiger te beheren, met gedetailleerde controle en een efficiënte manier om brandalarmen af te handelen.

Suricat biedt een uitgebreide softwaretool waarmee site managers hun brandsystemen moeiteloos kunnen beheren. Deze bevat een gebruiksvriendelijk dashboard voor realtime bewaking van sensorstatussen, eenvoudige in- en uitschakelfuncties voor zones en sensoren (handmatig of via een kalender), gedigitaliseerde actieplannen, pushmeldingen (via e-mail, SMS, smartphone) en een personenregister. In combinatie met de NF3000 biedt de tool twee belangrijke voordelen:
De grafische toezichtmogelijkheden van Suricat zorgen ervoor dat gebruikers onmiddellijk op de hoogte zijn van brandgerelateerde incidenten, snel de locatie kunnen identificeren, de ernst van het alarm kunnen bepalen en adequaat kunnen reageren.
Honeywell’s NF3000 is een high-end brandpaneel, bedoeld voor grotere, complexere projecten waar een uitgebreid, grafisch brandbeheersysteem essentieel is. Dit maakt het een uitstekende kandidaat voor integratie met Suricat, wat naadloze, realtime brandbewaking en -controle mogelijk maakt.

Mogelijkheden
Suricat biedt live monitoring van panelen: statusupdates (normaal, brand, storing, test), communicatie en stroomstatus, zones: statusupdates (normaal, brand, storing, test, uitgeschakeld) en sensoren/modules: statusupdates (normaal, brand, storing, test, uitgeschakeld).
Afstandsbediening is mogelijk van panelen: reset, evacuatie, buzzer stoppen, sirene stoppen, zones: in-/uitschakelen, in-/uit-test, sensoren/modules: in-/uitschakelen.
Grafisch toezicht binnen Suricat stelt beveiligingsmedewerkers en -managers in staat om direct meldingen te ontvangen bij een brandincident, snel de exacte locatie van het incident te bepalen, te bepalen of het alarm echt of vals is en passende acties te ondernemen op basis van de evaluatie.
Suricat is een cloudoplossing, wat ervoor zorgt dat brandbeheersystemen altijd up-to-date en overal toegankelijk zijn. Dit is vooral nuttig voor consistentie en betrouwbaarheid over meerdere locaties of voor organisaties die de voorkeur geven aan cloudgebaseerde oplossingen.
De integratie van het NF3000-brandpaneel met Suricat verbetert het brandveiligheidsbeheer aanzienlijk, door een krachtig grafisch toezichtinstrument te bieden dat voldoet aan de hoge eisen van moderne brandveiligheid. Met uitgebreide monitoring, realtime meldingen, geavanceerde videoverificatie en robuuste onderhoudstracking, zorgt Suricat voor een effectief, efficiënt en betrouwbaar brandbeheer.

Voor meer informatie over hoe Suricat en de integratie van de NF3000 het brandveiligheidsbeheer kan transformeren, kan contact worden opgenomen via: https://suricat.app/#contact

Deel dit artikel via:

Vlog 11

Premium partners

SequriX

Seagate

Suricat

Videoguard

Wordt een partner