Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Sequrix

Nimo Drone Security

Top Security

SMC Alarmcentrale

Oribi ID Solutions

Securitas

VAIBS

Gold-IP

HID

GFT

Explicate

2N

Masset Solutions

Add Secure

VVNL

Hikvision

Brivo

CardAccess

De Beveiligingsjurist

Kiwa

RoSecure

ADI

PG Security Systems

Centurion

BHVcertificaat.online

Ajax Systems

Lobeco

SmartSD

Seris

Eizo

Advancis

ARAS

i-Pro

Uniview

Multiwacht

Genetec

EAL

Milestone

DZ Technologies

Avigilon Alta

CDVI

Traka ASSA ABLOY

IDIS

NetworxConnect

Optex

Seagate

Bosch Security Systems

Secusoft

20face

Service Centrale Nederland

VEB

NIBHV

Bydemes

VideoGuard

SOBA

Eagle Eye Networks

ASSA ABLOY

HD Security

Akuvox

Connect Security

Dero Security Products

SmartCell

Paraat

Alphatronics

JMB Groep

Trigion

Alarm Meldnet

OSEC

G4S

Unii

Network Optix

Hanwha Vision Europe

Nimo Dog Security

Nenova

Regio Control Veldt

Crown Security Services

VBN

ASIS

CSL

Paxton

Telecomspecialist boekt succes in beveiligingstechniek

26 februari 2019
Redactie
17:00

Het Rotterdamse telecommunicatiebedrijf Belcentrale biedt sinds kort ook inbraaksignalering aan en met succes, aldus Karim Bourjila, directeur Telecom. Zijn onderneming Belcentrale Security richt zich vooral op de zakelijke markt en heeft de afgelopen tijd zo’n vijfhonderd bedrijfspanden beveiligd.

Belcentrale begon in 2006 met innovatieve oplossingen om ondernemers aan efficiënte en eenvoudige bedrijfstelefonie te helpen. Het bedrijf verzorgt zelf de installatie en het onderhoud. Ook dat draagt bij aan de efficiency, omdat relatief groot ingekocht kan worden en het prijsvoordeel met de klant wordt gedeeld.

Elektronische beveiliging
Naast het aanbieden van traditionele telefonie, VoIP, breedband, PIN-systemen en clouddiensten, levert Belcentrale ook elektronische beveiliging. Dat gebeurt vanuit Belcentrale Security. Geheel in lijn met moderne dienstverlening worden geen producten, maar diensten geleverd, waarvan de producten onderdeel uitmaken. Zo’n dienst kan bestaan uit een contract voor alarmopvolging voor vijf jaar, een beveiligingscentrale en vijf componenten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van (draadloze) apparatuur van Texecom en/of Honeywell, die conform Kiwa/NCP, CCV Borg en VCA wordt geïnstalleerd door de eigen monteurs. Naar gelang de behoefte kan de standaardoplossing worden uitgebreid met rookmelders, een app voor beheer op afstand en een draadloze paniekknop die ook gebruikt kan worden om het systeem in- en uit te schakelen.

Andere vormen van beveiliging
Ook andere vormen van elektronische beveiliging zijn mogelijk. Belcentrale Security levert bijvoorbeeld professioneel cameratoezicht op basis van IP-apparatuur, verschillende vormen van elektronische toegangsverlening en brandbeveiliging. Elk project wordt als maatwerk beschouwd en elk systeem wordt in nauw overleg met de opdrachtgever gerealiseerd. De technici van Belcentrale Security hebben veelal een achtergrond in de ICT en zijn daarom volledig vertrouwd met netwerktechnologie en systeemintegratie. Daarom kan ook een app worden meegeleverd, waarmee alle systemen integraal zijn te beheren.

Meer informatie over Belcentrale Security is te vinden op de website.

Deel dit artikel via:

Vlog 11

Premium partners

Seagate

Videoguard

SequriX

Suricat

Wordt een partner