TFD@W verheldert missie en visie

Als toegewijde schakel tussen beveiligers en beveiligingsbedrijven heeft bemiddelingsbureau The Flying Dutchman @Work (TFD@W) de afgelopen tijd hard gewerkt aan het verduidelijken en versterken van haar missie en visie. Deze richting zal niet alleen de organisatie transformeren, maar ook de manier waarop zij haar diensten levert en de impact die dat heeft op de beveiligingsbranche.

The Flying Dutchman @Work is het bemiddelingsbureau dat gediplomeerde beveiligers helpt bij het vinden van de baan die perfect aansluit bij hun ambities en competenties. Naast gediplomeerde beveiligers helpen aan een vaste baan worden aspiranten opgeleid tot volwaardig beveiliger op de Academy in Sliedrecht. Om de dienstverlening verder te optimaliseren, biedt The Flying Dutchman @Work ook marketingdiensten aan en fungeert het bedrijf als een volwaardige HR-businesspartner.

De Missie uitgelegd…
Bij TFD@W staat de (aspirant) beveiliger centraal. De missie is om de verbinding te zijn tussen beveiligers en beveiligingsbedrijven door oprechte interesse en waardering te tonen. Het bureau zegt te begrijpen dat beveiliging meer is dan alleen een baan; het is een roeping die toewijding en vaardigheden vereist. Daarom is tot doel gesteld om de juiste kandidaat op de juiste werkplek te matchen.
Of het nu gaat over een ervaren beveiliger die op zoek is naar nieuwe uitdaging of een aspirant-beveiliger die een carrière in de beveiligingsbranche overweegt. TFD@W zegt er te zijn om te ondersteunen en te begeleiden. De missie om de beveiliger centraal te stellen, is volgens het bedrijf de drijvende kracht achter alles wat het doet.

De Visie uitgelegd…
Het bemiddelingsbureau werkt met professionals die de beveiligingsbranche kennen en de taal van opdrachtgevers spreken. TFD@W zegt te geloven dat deze diepgaande ervaring, gecombineerd met een open en ondernemende mentaliteit, het verschil maakt. Maar de visie gaat verder dan dat. Het bureau streeft ernaar om opdrachtgevers zoveel mogelijk te ontzorgen. Dit gebeurt door de mens, data en samenwerking centraal te stellen in alles wat gedaan wordt. TFD@W zegt te begrijpen dat beveiligingsbedrijven behoefte hebben aan naadloze en effectieve oplossingen. Door deze drie elementen te integreren in de aanpak, wil het bureau de normen in de beveiligingsbranche verhogen en zorgen voor een fijne samenwerking.
Met de vernieuwde missie en visie is TFD@W vastbesloten om nog meer waarde te bieden aan beveiligers en beveiligingsbedrijven. Het bedrijf zal blijven investeren in haar mensen, technologieën en processen om de doelen te bereiken.

Deel dit artikel via: