Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Seris

Nenova

Uniview

Eizo

ASSA ABLOY

SmartCell

NetworxConnect

IDIS

SMC Alarmcentrale

G4S

Milestone

Connect Security

Secusoft

Paraat

Hanwha Vision Europe

2N

Advancis

Explicate

RoSecure

Lobeco

Securitas

CDVI

VBN

Dero Security Products

Top Security

PG Security Systems

Add Secure

Alarm Meldnet

Eagle Eye Networks

Bosch Security Systems

Unii

Multiwacht

Service Centrale Nederland

SmartSD

DZ Technologies

CardAccess

VVNL

GFT

EAL

Nimo Drone Security

VAIBS

Paxton

VEB

i-Pro

Centurion

VideoGuard

Gold-IP

Optex

Sequrix

NIBHV

Alphatronics

Oribi ID Solutions

ARAS

OSEC

Genetec

ADI

Seagate

BHVcertificaat.online

Nimo Dog Security

JMB Groep

Avigilon Alta

HD Security

ASIS

Ajax Systems

Kiwa

HID

Masset Solutions

Crown Security Services

CSL

Traka ASSA ABLOY

SOBA

Brivo

Regio Control Veldt

Trigion

Hikvision

Bydemes

20face

De Beveiligingsjurist

Akuvox

The Flying Dutchman @ Work bestaat 5 jaar!

30 november 2022
Redactie
23:59

Op 1 december bestaat The Flying Dutchman @ Work, het bemiddelingsbureau dat gediplomeerde beveiligers helpt bij het vinden van de baan die perfect aansluit bij hun ambities en competenties, vijf jaar. Sinds kort leidt het bedrijf ook aspiranten op tot volwaardige beveiligers.

Sinds 1 december 2017 timmert The Flying Dutchman @Work hard aan de weg. Esmeralda Brand, eigenaresse, weet samen met haar team het verschil te maken binnen de particuliere beveiligingsbranche. Sinds 2022 is het mogelijk om gratis een MBO2 opleiding tot beveiliger te volgen. Er draaien inmiddels vijf klassen waarvan eind december de eerste aspiranten examen gaan doen. De kracht van verschil zit voornamelijk in de persoonlijke aandacht die de matchmakers geven aan zowel de aspiranten als de gediplomeerde beveiligers. De matchmakers hebben zelf gewerkt als beveiliger en spreken de taal als geen ander.

Persoonlijke aandacht
Door de persoonlijke aandacht scoort The Flying Dutchman@Work een 9,7 bij de aspiranten en gediplomeerde beveiligers. “Geweldige werkgever, staan altijd voor je klaar en denken met je mee”, aldus Debby uit Sliedrecht. Een score waar Esmeralda Brand samen met haar team enorm trots op is! “Wij willen echt iets betekenen voor de maatschappij. Door de gediplomeerde beveiliger te begeleiden in zijn of haar loopbaan en de aspirant de opleiding succesvol af te laten ronden.
De matchmakers in samenwerking met het marketing team, doen er samen alles aan om de gediplomeerde beveiliger aan een vaste baan te helpen.

Ambities
The Flying Dutchman @Work heeft voor 2023 een aantal ambities op haar programma staan waarbij maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staat. Zo werkt men druk aan het verkrijgen van voldoende praktijkwerkplekken van nieuwe en bestaande klanten, het afsluiten van nieuwe en langdurige samenwerkingen en samenwerkingen met scholen, gemeentes en UWV. Als volwaardig HR Businesspartner kan The Flying Dutchman @Work bedrijven ondersteunen met bijvoorbeeld recruitment, marketing, loopbaanbegeleiding en outplacement.

Deel dit artikel via:

Vlog 9

Premium partners

Suricat

Seagate

SequriX

Videoguard

Wordt een partner