Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Crown Security Services

ASSA ABLOY

Securitas

Paxton

NIBHV

VBN

i-Pro

Oribi ID Solutions

Brivo

JMB Groep

Milestone

Connect Security

Eagle Eye Networks

Hikvision

Top Security

Seagate

NetworxConnect

Sequrix

2N

Lobeco

ARAS

VVNL

HID

Seris

SMC Alarmcentrale

Uniview

VideoGuard

De Beveiligingsjurist

SmartCell

20face

Bydemes

Advancis

Akuvox

CardAccess

Nimo Dog Security

Service Centrale Nederland

SOBA

RoSecure

Gold-IP

EAL

OSEC

Regio Control Veldt

Ajax Systems

Alphatronics

Alarm Meldnet

Masset Solutions

G4S

Nenova

Nimo Drone Security

Kiwa

GFT

Traka ASSA ABLOY

Paraat

Trigion

HD Security

Unii

PG Security Systems

Multiwacht

SmartSD

Eizo

IDIS

ADI

BHVcertificaat.online

DZ Technologies

Hanwha Vision Europe

Explicate

Genetec

CSL

VEB

Add Secure

CDVI

Bosch Security Systems

Centurion

Optex

Dero Security Products

Secusoft

ASIS

VAIBS

Avigilon Alta

The Security Company partner van RTL Live Entertainment

7 januari 2013
Redactie
15:25

The Security Company is gekozen door RTL Live Entertainment als exclusieve partner voor haar diensten op het gebied van service en veiligheid. Daartoe ondertekenden de directies van RTL Live Entertainment en The Security Company onlangs een meerjarige dienstverleningsovereenkomst.

The Security Company partner van RTL Live EntertainmentRTL Live Entertainment is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en exploiteren van bestaande en nieuwe live entertainment activiteiten op het gebied van muziek, theater en events. René Smit, directeur Live Entertainment bij RTL en Richard van Vught, senior accountmanager Media bij The Security Company zien na een periode van voorbereiding uit naar de gezamenlijke toekomst. Smit: “The Security Company helpt ons al jaren naar volle tevredenheid om een zo veilig mogelijke omgeving te creëren voor onze gasten en medewerkers. Hun motto om de gastvrijheid te verhogen met inachtneming van de veiligheid voor locatie en bezoekers vormt voor ons de basis voor deze nieuwe overeenkomst.” Van Vught: “We werken al geruime tijd samen met RTL Live Entertainment op het gebied van evenementenbeveiliging. De afgelopen periode hebben we hard gewerkt en we zijn dan ook erg trots dat we nu exclusief partner zijn voor security en servicediensten als beveiliging, brandwachten, gastvrouwen en verkeersregelaars, alsmede voor advies en coaching op het gebied van crowd management en safety issues.”

Door een traject met als insteek de verbetering van haar dienstverlening, training en opleiding van medewerkers, het binnenhalen van de Keurmerken Beveiliging én Evenementbeveiliging en Investors in People is The Security Company bewust een nieuwe weg ingeslagen. Service with a smile is dan ook het motto en het verhogen van de gastvrijheid met inachtneming van de veiligheid voor locatie, medewerkers en bezoekers, is het hogere doel. Met het leveren van een totaalplaatje op het gebied van Service en Veiligheid is The Security Company inmiddels voor veel bedrijven, locaties en organisatoren een betrouwbare partner.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Seagate

Suricat

Videoguard

Wordt een partner