Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Connect Security

Eizo

20face

CDVI

Sequrix

PG Security Systems

Paxton

ASSA ABLOY

Dero Security Products

Avigilon Alta

VEB

ARAS

Akuvox

Nimo Drone Security

Seris

G4S

Centurion

BHVcertificaat.online

Lobeco

Nenova

Bydemes

Nimo Dog Security

VBN

JMB Groep

Unii

Eagle Eye Networks

Brivo

DZ Technologies

Add Secure

Ajax Systems

De Beveiligingsjurist

Top Security

ADI

Multiwacht

CardAccess

Securitas

Alarm Meldnet

Regio Control Veldt

Secusoft

Milestone

HD Security

Paraat

SMC Alarmcentrale

SmartSD

Bosch Security Systems

Optex

Alphatronics

NetworxConnect

Hanwha Vision Europe

EAL

VVNL

HID

Uniview

Hikvision

Oribi ID Solutions

SmartCell

i-Pro

VAIBS

Explicate

VideoGuard

CSL

ASIS

Seagate

GFT

Gold-IP

OSEC

Trigion

Genetec

Masset Solutions

RoSecure

Advancis

NIBHV

Kiwa

Crown Security Services

Traka ASSA ABLOY

IDIS

2N

Service Centrale Nederland

SOBA

Time Lock Keypad voor S&G kluissloten

8 juni 2008
Redactie
20:44

Onlangs heeft S&G het nieuwe ”Time Lock Keypad” geïntroduceerd. Dit toetsenbord kan worden gebruikt in combinatie met de meest gangbare modellen (6124, 6125, 6126, 6127 en Z03 Rotarybolt). Zowel als nieuw te leveren slot maar natuurlijk ook als upgrade op bestaande kluizen die al voorzien zijn van een S&G slot.

Het Time Lock Keypad is volledig te bedienen en te programmeren vanaf het toetsenbord. Door het heldere LCD display blijft de bediening gemakkelijk en overzichtelijk. De communicatie tussen het toetsenbord en het slot is versleuteld om mogelijke manipulatie te voorkomen. Afhankelijk van het type slot biedt het Time Lock Keypad standaard een mastercode, supervisorcode en meerdere gebruikers. Tijdvertraging is standaard en vrij in te stellen in alle S&G kluissloten. Het Time Lock Keypad voegt vele functies toe aan de S&G sloten. Terugkerend 7-dagen programma met 2 programmeerbare openingsperiodes per dag. Mogelijkheid tot programmeren van maximaal 20 feestdagen zonder het verdere tijdschema te beïnvloeden en 15 programmeerbare vakantieperiodes. De functie “vroegtijdige sluiting” stelt u in staat in geval van calamiteiten het slot te blokkeren voor openingen tot de volgende openingsperiode. Automatische aanpassing naar zomer- en wintertijd is standaard.

De optionele keypad extensie en audit software maken het mogelijk om het toetsenbord samen met het S&G audit slot 6126 of 6127 te gebruiken waardoor de laatste 400 handelingen via de software uit kunnen worden gelezen. De voeding voor het slot en toetsenbord gaat d.m.v. twee 9-Volt batterijen die eenvoudig kunnen worden gewisseld en garant staan voor langdurig en betrouwbaar gebruik. Door de universele montagepunten is het toetsenbord eenvoudig uitwisselbaar met andere S&G toetsenborden.

Sargent and Greenleaf (S&G) staat sinds 1857 bekend om haar toonaangevende (combinatie) sloten. Deze vinden hun toepassing op o.a. kluizen, deuren en tegenwoordig ATM’s. Wereldwijd zijn de sloten in gebruik bij overheden en instanties maar ook bij bedrijven en particulieren. Op dit moment zijn erbij Sargent and Greenleaf nog een aantal nieuwe ontwikkelingen gaande zoals kluissloten met biometrie en controle via IP. Hierover kunt u binnenkort meer informatie verwachten. MB Safety BV te Barendrecht is sinds 1 september 2007 distributeur voor Nederland van Sargent and Greenleaf.

Deel dit artikel via:

Vlog 8

Premium partners

Videoguard

SequriX

Suricat

Seagate

Wordt een partner