Toegangsbeheer van de volgende generatie

Honeywell heeft de mogelijkheden van haar MAXPRO® Cloud-portfolio uitgebreid met de lancering van MPA1- en MPA2-toegangsbeheerpanelen die cloud-, webgebaseerde of on-premise hostingopties bieden.

MAXPRO Cloud is een cloudgebaseerde beveiligingsoplossing die is ontworpen voor kleine tot middelgrote bedrijven met meerdere locaties en die effectieve en efficiënte beveiliging en veiligheid biedt, terwijl de IT-kosten worden geminimaliseerd en investeringen toekomstbestendig zijn. Met MPA1 en MPA2 kunnen gebruikers hun plug-and-play toegangssysteem veilig en eenvoudig implementeren en beheren, overal waar een Ethernet-/internetverbinding is.

Snelle en gemakkelijke inbedrijfstelling
De MPA1 enkeldeurs PoE-aangedreven controller is eenvoudig te installeren, bedienen en onderhouden, dankzij het unieke edge-installatieontwerp en de speciale Device Utility-app voor snelle en gemakkelijke inbedrijfstelling. De controller kan worden ingebouwd of gemonteerd in een speciaal ontworpen compacte behuizing inclusief status-LED-diagnose. De MPA1 verbindt maximaal twee veilige OSDP-lezers, voor verbeterde beveiliging. Het betreft dus een cloudoplossing voor één deur met ingebouwde versnellingsmeter voor sabotagebeveiliging, een Card-to-Cloud veilige Plug & Play-verbinding, een mobiele app voor snelle inbedrijfstelling, lagere bekabelingskosten door PoE Edge-installatie en een snellere webinterface.

Twee deuren
De MPA2-oplossing is een cloud- en standalone paneel voor toegangsbeheer met twee deuren. Er is keuze uit een tweedeurscontroller en een model voor vier deuren met licentie. Een gebruiksvriendelijk ontwerp (push-in connectoren en RJ45 ‘Click ’n Done’-benadering) maakt het systeem eenvoudig te installeren, bedienen en onderhouden. Het verbindt maximaal twee veilige OSDP-lezers per deur voor een betere beveiliging.
De MPA2 kan ook extra nooduitgangen, nooduitgangen, sirene-sabotage bewaken of verlichting bedienen met behulp van het brede scala aan beschikbare hulpingangen en -uitgangen.
De tweedeurs cloudoplossing biedt Card-to-Cloud veilige plug-and-play-verbinding, S5 Kabelvoorziening voor installatie, aansluiting en bewaking van de deur, Wiegand / OSDP-hardware, liftbediening en een webmodus, WIN-PAK®, MAXPRO® Cloud-compatibel. De MPA2 is geschikt voor 100.000 gebruikers en 65.535 toegangsniveaus, heeft 9 + 4 ingangen en 4 + 4 uitgangen, lokale of wereldwijde anti-passback, een snellere webinterface en toekomstbestendige hardware.

Korte leercurve en trainingstijd
MPA1 en MPA2 bieden de voordelen van traditioneel toegangsbeheer, zoals het helpen bij het beveiligen van deuren, het beheren van de toegang van medewerkers en het op afstand beheren van locaties. Gebruikers kunnen ook makkelijk rapporten ophalen om aan de nalevingsvereisten te voldoen.
Met een browsergebaseerde interface worden de leercurve en de trainingstijd aanzienlijk verkort. De nieuwe processor maakt de hardware aanzienlijk sneller dan voorganger NetAXS®. Gebruikers kunnen MPA1 en MPA2 overal ter wereld veilig beheren met behulp van een ingebouwde webbrowser of de beveiligde cloudinfrastructuur van MAXPRO® Cloud. Bovendien biedt de geïntegreerde WIN-PAK®-beveiligingssuite oplossingen op locatie met meer geavanceerde functies, die alleen beschikbaar zijn voor de MPA2-oplossing.
MPA1 en MPA2 zijn ontwikkeld met een installatievriendelijk ontwerp dat gemakkelijk kan worden aangepast aan bestaande IT-infrastructuur en -methoden, waardoor installatie- en ondersteuningskosten worden verlaagd. MPA1 en MPA2 kunnen groeien als een systeem groeit. De nieuwe look en feel van de hardware met kleurcodes maakt de installatie snel, eenvoudig en intuïtief, waardoor mogelijke verbindingsfouten worden geëlimineerd.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via: