Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

JMB Groep

Ajax Systems

SMC Alarmcentrale

RoSecure

VAIBS

VBN

NetworxConnect

Unii

DZ Technologies

CardAccess

Nimo Dog Security

Nimo Drone Security

CSL

Hanwha Vision Europe

Uniview

SOBA

Eagle Eye Networks

ADI

Hikvision

Network Optix

CDVI

Oribi ID Solutions

HD Security

Multiwacht

PG Security Systems

20face

G4S

ARAS

Securitas

Paxton

SmartSD

Explicate

VEB

Milestone

Avigilon Alta

GFT

i-Pro

Alarm Meldnet

OSEC

HID

Add Secure

Trigion

De Beveiligingsjurist

ASSA ABLOY

Seris

Bydemes

Top Security

Sequrix

Connect Security

Dero Security Products

Regio Control Veldt

VVNL

Optex

IDIS

Traka ASSA ABLOY

Paraat

ASIS

Nenova

Centurion

Genetec

Brivo

Kiwa

SmartCell

Seagate

Secusoft

Lobeco

EAL

Akuvox

Crown Security Services

Alphatronics

Eizo

Masset Solutions

Bosch Security Systems

NIBHV

BHVcertificaat.online

VideoGuard

Advancis

Service Centrale Nederland

2N

Gold-IP

Toenemend tekort aan gastheren en -dames in de beveiliging

16 mei 2018
Redactie
05:10

Te weinig mensen beseffen hoe belangrijk een goede beveiliger is voor een bedrijf of gebouw. “Een klant of sollicitant wordt door een professionele en warme ontvangst al direct in een plezierige stemming gebracht en dat kan de doorslag geven tijdens de zakelijke bespreking of het sollicitatiegesprek”, aldus Michael Bouwens van het in hospitality gespecialiseerde bouwens&.

Bij veel organisaties vormt de beveiliger het eerste contact met bezoekers. Dat houdt in dat de beveiliger mensen een eerste indruk van de organisatie geeft. “En er is maar één kans om dat goed te doen”, benadrukt hospitality manager Ineke van de Laak van bouwens&. “Elke klant of bezoeker wil gezien worden en stelt het op prijs het gevoel te hebben dat hij of zij een persoonlijke host tot zijn of haar beschikking krijgt die alle zorgen op dat moment uit handen neemt.” bouwens& is gespecialiseerd in hospitality services, receptiediensten en beveiliging. Het bureau richt zich op omgevingen waarin gastvrijheid en service belangrijk zijn, zoals kantoren, ziekenhuizen en bezoekerscentra. Het bedrijf levert geen traditionele receptionistes en beveiligers, maar moderne gastvrouwen en gastheren.

Uitstraling
Volgens oprichter Michael Bouwens neemt de vraag naar een onderscheidende klantbeleving snel toe. “Onze opdrachtgevers stellen hoge eisen aan hun omgeving en uitstraling, dus ligt het voor de hand dat zij selectief zijn als het gaat om de beveiligers en receptionistes. Die vormen tenslotte veelal het eerste en dus belangrijkste visitekaartje van de organisatie. Daarom zijn ook wij uiterst selectief en werken wij alleen met mensen die een houding en gedrag hebben die perfect passen bij de cultuur en identiteit van de opdrachtgever. Gastheerschap vinden wij het allerbelangrijkst. Wie de juiste competenties meebrengt, leiden wij verder op in onze eigen Hospitality Academy, waar medewerkers zich verder kunnen ontwikkelen. Als Security Host of als andere hoogwaardige dienstverlener. Wij zijn de enige die ‘verliefd op service’ als eis stellen aan sollicitanten.”

Vacatures
bouwens& heeft op het moment een groot aantal vacatures. Wie wil werken op toplocaties en zich thuis voelt in een omgeving met dienstverlening op het hoogste niveau, wordt nadrukkelijk uitgenodigd te solliciteren. De vacatures zijn te vinden op www.bouwensen.nl/vacatures.

Deel dit artikel via:

Vlog 11

Premium partners

Videoguard

SequriX

Seagate

Suricat

Wordt een partner