TOP Security brengt krachtige 4G- en 5G-routers

Ook op plekken waar niet altijd vaste verbinding mogelijk is, zorgen de 4G- en 5G-routers van TOP Security voor een snelle en stabiele verbinding met het mobiele netwerk. De UR75-500GL-G-W en de UR32L 4G van Milesight zijn beide niet groter dan een ansichtkaart, maar behoren tot de krachtigste industriële routers van dit moment.

De 4G- en 5G routers werken net zoals de mobiele telefoon met een SIM-kaart, maar door de bijgeleverde antennes hebben de routers vaak betere verbindingen dan de meeste mobiele telefoons.

4G, Milesight UR32L
De Milesight UR32L 4G is een voordelige industriële cellulaire 3G/4G-router met ingebouwde intelligente functies, zoals een firewall VPN en twee PoE poorten. De router is eenvoudig te beheren op afstand via het online platform. De Milesight UR32L kan als desktop worden gebruikt of worden gemonteerd op een DIN-rail of wand.

5G, Milesight UR75-500GL-G-W
De andere krachtpatser, die werkt met de nieuwste en snelste cellulaire technologie 5G, is niet alleen een intelligente industriële IoT-router, maar ook een ongeëvenaarde draadloze netwerkoplossing. Hij biedt 4G/5G-netwerk met hoge snelheid, lage latency, erg veel capaciteit en een verhoogde bandbreedte. Door het gebruik van een krachtig industrieel platform met quad-core CPU en mobiele moduul is de router in staat om een bekabeld snelheidsnetwerk in een uiterst kleine behuizing beschikbaar te stellen om de extreem veilige en betrouwbare verbinding met het draadloze netwerk te garanderen. De router is voorzien van vijf RJ45-poorten, een RS485-poort en een RS232-poort om andere apparaten te kunnen koppelen. Omdat er twee SIM-kaarten kunnen worden geplaatst, voorkomt dit roaming en zorgt dit tevens voor een snelle back-up (link failover). De router is bestand tegen extreme temperaturen en door zijn compacte vorm is deze dan ook bijna overal te plaatsen. Ook deze router is op afstand te beheren via de Milesight Device Hub.

Voor advies of meer informatie over deze routers staan de TOP-medewerkers u graag te woord!

Deel dit artikel via: