TOP Security introduceert serie deurbeslagen van ITEC

Top Security presenteert uiteenlopende soorten deurbeslag van ITEC. Het assortiment varieert van een los lockerslot tot aan complete oplossingen voor toegangsbeheer in hotels of bedrijfspanden.

ITEC is internationaal erg innovatief en staat bekend om de kwaliteit en diversiteit van de producten en oplossingen die op het gebied van toegangsbeheer aangeboden worden. Er is steeds meer behoefte aan geavanceerde en complexe toegangsoplossingen. ITEC vindt zichzelf voortdurend opnieuw uit door met nieuwe geraffineerde technieken te komen en dus te voorzien in de behoeftes. Alle producten zijn vervaardigd van robuuste materialen en hebben volgens Top Security een kwalitatief hoogwaardige uitstraling. En met een ruim assortiment is voor elke situatie wel een passend product of oplossing te vinden.

Deurbeslagen
De serie omvat onder meer verschillende soorten elektronisch beslag die te bedienen zijn door middel van proximity kaart, sleutel, codetableau of vingerprint. Het beslag kan veelal op een bestaand insteekslot aangebracht worden en is door de Nederlandstalige software gemakkelijk in gebruik.
TOP Security is niet alleen de trotse distributeur van ITEC, maar geeft ook bijpassende ondersteuning zoals trainingen en hulp bij installatie. Natuurlijk zijn de producten van ITEC te bekijken en te testen in de TOPShops in Temse en Heesch.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via: