Touchscreens en 4K monitor van IIyama

De nieuwe 22” en 24” touchscreens van IIyama zijn bij uitstek geschikt voor gebruik met VMS-systemen zoals Milestone en Mirasys. Ze zijn uitgerust met de meest recente optische touch-technologie die multi-touch bewegingen zoals in/uit zoomen ondersteund.

De touchscreens kunnen worden bediend met vingers of met de meegeleverde touch-pen. De monitoren hebben een Full HD (1920 x 1080) resolutie en dankzij de verschillende ingangen (HDMi, DVI-D en VGA) zijn ze zeer flexibel inzetbaar. De automatische driver-installatie en communicatie via USB garanderen een snelle en eenvoudige installatie. De monitoren leveren, dankzij uitmuntende helderheid en contrast waarden, een zeer hoge beeldkwaliteit.
4K-monitor
Touchscreens en 4K monitor van IIyamaIIyama introduceert een monitor met 4K-resolutie (3840 x 2160) en een beelddiagonaal van 28”. Meer en meer applicaties, ook binnen de beveiligingsmarkt, hebben behoefte aan een beeldscherm met een resolutie die hoger is dan de ondertussen klassieke Full HD (1920 x 1080). Producenten bieden nu ook 4K-camera’s aan en ook daarvoor hebben we beeldschermen met een hogere resolutie nodig.
De nieuwe 4K monitor van IIYama (B2888UHSU-B1) kan een resolutie van 4K weergeven via HDMi, DVI-D en display port. Via VGA kan de monitor ook standaard Full HD weergeven. De 4K resolutie in combinatie met de hoge contrastverhouding en helderheid zorgen voor een ongekende beeldkwaliteit. De monitor wordt geleverd op een in hoogte verstelbare voet en met VESA montage mogelijkheid, zodat deze in iedere installatie kan worden toegepast.

Deel dit artikel via: