Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Securitas

Alphatronics

Traka ASSA ABLOY

ARAS

i-Pro

SmartCell

Nimo Dog Security

Seris

SMC Alarmcentrale

Avigilon Alta

OSEC

Alarm Meldnet

2N

Trigion

NetworxConnect

Bosch Security Systems

Hikvision

Top Security

NIBHV

Regio Control Veldt

ASIS

Centurion

Bydemes

Eagle Eye Networks

SmartSD

VEB

Lobeco

Brivo

Eizo

Masset Solutions

DZ Technologies

RoSecure

Crown Security Services

Dero Security Products

Akuvox

G4S

HD Security

Milestone

Paraat

VVNL

Kiwa

IDIS

VAIBS

Sequrix

Multiwacht

Gold-IP

Explicate

Unii

EAL

Nimo Drone Security

Seagate

HID

CDVI

Hanwha Vision Europe

Uniview

Optex

BHVcertificaat.online

Paxton

CardAccess

20face

Oribi ID Solutions

Nenova

VBN

Connect Security

Genetec

JMB Groep

Secusoft

De Beveiligingsjurist

Add Secure

CSL

Service Centrale Nederland

GFT

Advancis

PG Security Systems

Ajax Systems

ADI

SOBA

VideoGuard

ASSA ABLOY

Traka BeLux onderdeel van ASSA ABLOY Global Solutions

21 maart 2022
Redactie
07:47

Keytechnik BV – handelend onder de naam Traka BeLux – gevestigd in Herentals (bij Antwerpen) in België is overgenomen door ASSA ABLOY Global Solutions. Traka BeLux is sinds de oprichting in 2003 de regionale distributeur van Traka-oplossingen en levert oplossingen voor het beheer van sleutels en bedrijfsmiddelen in België en Luxemburg.

Traka BeLux is nu een operationele entiteit van Traka, dat als specialist in sleutel- en bedrijfsmiddelenbeheer deel uitmaakt van ASSA ABLOY Global Solutions. Nik Vankerckhoven, voormalig eigenaar van Traka BeLux, blijft binnen het bedrijf aan als general manager en zal rapporteren aan Eric van der Hoef, managing director van Traka Nederland.
“Traka en Traka BeLux hebben al bijna 20 jaar een zeer hecht partnerschap en samen hebben we sterke relaties opgebouwd met klanten in verschillende sectoren, van overheid tot industrie en van transport tot gezondheidszorg. Deze overname stelt ons in staat om te investeren om kansen in de regio sneller te ontwikkelen en om de komende jaren technisch en commercieel nog nauwer samen te werken”, zegt Justin Sasse, senior vice president & head of key and asset management | Traka Group.

Hechte relatie
“Deze overname weerspiegelt zowel de snelle expansie van Traka binnen Europa evenals de hechte relatie die we de afgelopen 20 jaar met Traka BeLux hebben ontwikkeld. Ik kijk ernaar uit om nauwer met hen samen te werken bij de uitbreiding en versterking van onze Benelux-groeistrategie”, aldus Peter van der Kolk, directeur van Traka Europe.
Nik Vankerckhoven, general manager Traka BeLux: “We zijn verheugd dat we ons aansluiten bij Traka en onderdeel worden van ASSA ABLOY. We hebben ons altijd al een onderdeel van Traka gevoeld, omdat we zo nauw hebben samengewerkt als exclusieve distributeur in België en Luxemburg. De overname zal een grotere betrokkenheid rond product- en marktontwikkelingsproducten mogelijk maken, evenals een meer naadloze interne infrastructuur om onze regionale go-to-market inspanningen te ondersteunen.”

Deel dit artikel via:

Vlog 9

Premium partners

Suricat

SequriX

Seagate

Videoguard

Wordt een partner