Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Masset Solutions

VVNL

ASSA ABLOY

SmartCell

JMB Groep

Oribi ID Solutions

DZ Technologies

Centurion

SOBA

HD Security

2N

VideoGuard

Unii

ARAS

Eizo

Ajax Systems

Akuvox

Advancis

Securitas

Traka ASSA ABLOY

NIBHV

Paxton

SmartSD

Optex

ASIS

VBN

BHVcertificaat.online

Brivo

Add Secure

EAL

Genetec

PG Security Systems

Service Centrale Nederland

Alarm Meldnet

CDVI

OSEC

HID

Regio Control Veldt

De Beveiligingsjurist

NetworxConnect

Multiwacht

Seris

VEB

Seagate

Secusoft

CardAccess

IDIS

G4S

SMC Alarmcentrale

Lobeco

Alphatronics

Connect Security

VAIBS

Crown Security Services

Hikvision

ADI

Nenova

Paraat

CSL

Top Security

Dero Security Products

Kiwa

Trigion

20face

Gold-IP

RoSecure

Hanwha Vision Europe

Bosch Security Systems

Uniview

Nimo Drone Security

Eagle Eye Networks

Avigilon Alta

i-Pro

GFT

Nimo Dog Security

Sequrix

Explicate

Milestone

Bydemes

Traka introduceert eenvoudig en duurzaam sleutelbeheer

16 september 2022
Redactie
08:01

Traka, onderdeel van de ASSA ABLOY Group, kondigt tijdens de internationale beveiligingsvakbeurs Security Essen (stand 5B10) haar nieuwste lijn intelligente sleutelbeheersystemen aan: Traka Touch Pro. Dit zijn systemen die ervoor zorgen dat alleen de juiste mensen op het juiste moment toegang hebben tot de juiste sleutels.

De Traka Touch Pro-reeks komt, net als haar succesvolle voorganger Traka Touch, in vier uitvoeringen die verschillend in grootte zijn. Zo kan er altijd aan de capaciteitsbehoefte van de klant worden voldaan. Verbeteringen zijn er op verschillende gebieden. Zo is de serie ontworpen om lang mee te gaan. De nieuw ontworpen mechanische onderdelen verbeteren de veiligheid, duurzaamheid en levensduur van het product. De verstelbare deurscharnieren zijn getest op meer dan 1 miljoen cycli en zijn verzonken om de kwetsbaarheid bij eventuele sabotage te verminderen.

Eenvoud
De serie maakt ook het installeren en het gebruik makkelijker. De uniforme look en feel voor de hele reeks maakt eenvoudige identificatie en betere ruimtelijke planning mogelijk. Meer opbergruimte in de systemen maakt het mogelijk om grotere sleutelsets te gebruiken en het slanke, moderne en modulaire ontwerp past in de meeste omgevingen. Het systeem is eenvoudiger te installeren, te onderhouden en te ontmantelen, waardoor storingen tot een minimum worden beperkt en de gebruiksduur wordt gemaximaliseerd, aldus Traka.

Duurzaamheid
Er worden duurzame, 100% recycleerbare materialen en productietechnieken gebruikt om de impact op het milieu en de CO2-voetafdruk te verkleinen. De lichte en milieuvriendelijke verpakking vermindert transportgewicht, kosten en brandstofverbruik en is makkelijker te hergebruiken en recyclen.
Peter van der Kolk, SVP en Head of Key & Asset Management bij ASSA ABLOY, legt uit: “De Traka Touch Pro-reeks is de volgende evolutie in onze intelligente sleutelbeheeroplossingen. We begrijpen de behoeften van de markt en hebben geluisterd naar de waardevolle feedback van onze klanten om de Traka Touch Pro te creëren, van het vergroten van de opbergruimte tot het verbeteren van de robuustheid van de kast en dat alles is samengebracht in een stijlvol nieuw en modulair ontwerp. We kijken ernaar uit om deze range op de twee grootste veiligheidsbeurzen te presenteren. Kom langs bij onze stand als u op een van de beurzen aanwezig bent, want we laten u graag persoonlijk kennismaken!”

De Traka Touch Pro zal beschikbaar zijn vanaf januari 2023. Prijsinformatie volgt te zijner tijd.

Deel dit artikel via:

Vlog 9

Premium partners

Videoguard

Seagate

Suricat

SequriX

Wordt een partner