Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

OSEC

ARAS

Masset Solutions

CDVI

Alphatronics

Connect Security

Dero Security Products

Service Centrale Nederland

Top Security

Nimo Drone Security

SmartSD

Crown Security Services

IDIS

ADI

Paraat

VEB

Explicate

VideoGuard

Uniview

Sequrix

GFT

G4S

Genetec

Centurion

CSL

Brivo

Hanwha Vision Europe

De Beveiligingsjurist

Akuvox

Secusoft

VVNL

SMC Alarmcentrale

CardAccess

VBN

Add Secure

HD Security

Oribi ID Solutions

Ajax Systems

Kiwa

Optex

EAL

SOBA

20face

Nenova

NetworxConnect

Regio Control Veldt

Eagle Eye Networks

Seagate

Eizo

HID

DZ Technologies

BHVcertificaat.online

SmartCell

VAIBS

JMB Groep

Seris

Bosch Security Systems

Lobeco

ASSA ABLOY

Advancis

ASIS

Paxton

Alarm Meldnet

Multiwacht

2N

i-Pro

Securitas

Trigion

Gold-IP

PG Security Systems

NIBHV

Unii

Bydemes

Avigilon Alta

Traka ASSA ABLOY

RoSecure

Milestone

Nimo Dog Security

Hikvision

TrakaWEB 3.10 vergroot mogelijkheden opbergsystemen

9 december 2020
Redactie
08:56

Traka, het in opbergsystemen gespecialiseerde onderdeel van ASSA ABLOY, introduceert TrakaWEB 3.10. Dit systeem, de opvolger van Traka 32, bevat vele uitbreidingen en verbeteringen, waardoor het systeem weer perfect aansluit op de hedendaagse vragen vanuit de markt.

TrakaWEB 3.10 biedt onder andere verbeterde biometrische codering. Deze functionaliteit zorgt voor een meer uitgebreide versleuteling van biometrische gegevens, zodat aan de voorschriften inzake gegevensbescherming met zekerheid wordt voldaan. Dat is met name van toepassing op het ‘recht om te worden vergeten’, dat elke gebruiker heeft.
Een andere nieuwe functie is ‘Wrong Slot’ voor Basic & Advanced FIFO Lockers. Dit moedigt gebruikers aan om de door henzelf verkeerd teruggeplaatste items in het juiste compartiment te plaatsen. Dat resulteert uiteindelijk in minder incidenten en de beheerders zijn minder tijd kwijt aan het oplossen van dergelijke problemen.

‘Not Seen In A While Report’
Dit rapport geeft een overzicht van alle items die langer dan een bepaalde tijd uit het systeem zijn. De tijd is zelf in te stellen in het onderstaande scherm:

Ook wordt nu ondersteuning geboden voor TrakaWEB SQL-database in Microsoft Azure. Deze verandering betekent dat klanten hun databases kunnen migreren van de interne servers naar Microsoft Azure, waardoor ze hun eigen infrastructuur niet meer hoeven te belasten.

Van Traka32 naar TrakaWEB
Vanaf medio 2022 zullen de Traka 16-bit systemen niet meer leverbaar zijn en de ondersteuning van deze systemen en de Traka32 software wordt stopgezet in 2027. Klanten met 8 en 16-bit systemen worden geadviseerd om tijdig te migreren naar TrakaWEB. De leverancier kan wijzen op de mogelijkheden om het Traka-systeem zo lang mogelijk te kunnen gebruiken.

Traka viert 25 jaar innovatie
Traka is onderdeel van ASSA ABLOY Global Solutions en viert haar 25-jarige jubileum. Het bedrijf werd in 1995 opgericht, na een succesvolle proef met British Airways om hen te helpen bij het beheer van sleutels voor hun voertuigen en is inmiddels uitgegroeid tot een wereldleider op het gebied van intelligente beheeroplossingen voor sleutels en apparatuur.
In 2012 werd Traka overgenomen door ASSA ABLOY. Na de overname van eTag Solutions door ASSA ABLOY eind 2015 werd Traka Automotive opgericht, wat samen met de overname van KEYper Systems in 2019 ertoe heeft geleid dat Traka Automotive marktleider is geworden op het gebied van sleutelbeheeroplossingen voor de automobielsector.

Deel dit artikel via:

Vlog 9

Premium partners

SequriX

Suricat

Seagate

Videoguard

Wordt een partner