Beveiliging nieuws

Onze partners

Nimo Dog Security

Optex

Milestone

Ajax Systems

CardAccess

CSL

Add Secure

Eagle Eye Networks

G4S

Regio Control Veldt

Securitas

VBN

Paraat

Trigion

Crown Security Services

Dero Security Products

SmartCell

Hikvision

Hanwha Vision Europe

Advancis

SmartSD

SMC Alarmcentrale

Oribi ID Solutions

Gold-IP

Eizo

Uniview

Alarm Meldnet

Connect Security

Secusoft

2N

Sequrix

Unii

Traka ASSA ABLOY

ASIS

Brivo

VAIBS

SOBA

Centurion

Kiwa

NetworxConnect

Seagate

Boon Edam

ARAS

Koninklijke Oosterberg

De Beveiligingsjurist

Multiwacht

Dahua

JMB Groep

Top Security

EAL

BHVcertificaat.online

VVNL

VEB

i-Pro

PG Security Systems

Bydemes

IDIS

HID

20face

GFT

Paxton

Bosch Security Systems

Explicate

Akuvox

VideoGuard

NIBHV

ASSA ABLOY

DZ Technologies

OSEC

Genetec

MPL

Nenova

HD Security

Service Centrale Nederland

Avigilon Alta

ADI

CDVI

RoSecure

Alphatronics

Nimo Drone Security

Masset Solutions

Lobeco

Seris

Trigion Beveiliging reikt Trigion Awards uit

19 mei 2015
Redactie
08:42

De uitreiking van de Trigion Awards is een jaarlijks terugkerend evenement binnen Trigion Beveiliging. Ook dit jaar ontvingen de winnaars de Trigion Award uit handen van ‎Algemeen directeur Ellen Groenewoudt.

Trigion besteedt met de awards aandacht aan zijn meest betrokken en gemotiveerde medewerkers. Nominaties werden per district en per business units aangedragen. Een landelijke jury beoordeelde vervolgens welke medewerker, welke teamleider en welk beveiligingsteam zich maximaal hebben onderscheiden in 2014.
Medewerker van het jaar: David Werkman
Trigion Medewerker van het jaar 2015Beveiliger David Werkman, actief binnen een locatie van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) in Delfzijl, ontving de Trigion Award voor medewerker van het jaar. Ook naast zijn dagelijkse werk als beveiliger is Werkman betrokken bij het COA. Hij is daarbij een voorbeeld voor anderen en heeft hart voor de klant, zijn collega’s en voor Trigion.
Teamleider van het jaar: Patrick Wischhoff
Trigion Teamleider van het jaar 2015Teamleider Patrick Wischhoff, actief betrokken bij opdrachtgever Rabobank Nederland, ontving de Trigion Award voor teamleider van het jaar. Wischhoff houdt van uitdagingen en heeft ervaring opgedaan binnen meerdere objecten. Zowel zijn collega’s als de klant zijn lovend over zijn aanpak en manier van werken.
Object (beveiligingsteam) van het jaar: Erasmus Universiteit Rotterdam
Trigion Object beveiligingsteam 2015De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is al vele jaren een loyale opdrachtgever van Trigion en zijn rechtsvoorgangers. In achterliggende jaren heeft de universiteitscampus vele ontwikkelingen doorgemaakt en het beveiligingsteam van Trigion is daarin meegegroeid. Het afgelopen jaar zijn bijvoorbeeld trajecten doorlopen om de dienstverlening naar het hoogst mogelijke niveau te trekken, met pro-actief handelen, hostmanship en klantgerichtheid als belangrijke ankers.
‘Trigion heeft de ambitie om dit jaar dé meest klantgerichte organisatie in onze sector te zijn,’ aldus Groenewoudt, algemeen directeur van Trigion. ‘Dat lukt alleen met betrokken en gemotiveerde medewerkers die veiligheid en gastvrijheid dagelijks een gezicht geven bij onze opdrachtgevers’.

Deel dit artikel via:

Vlog

Premium partners

Videoguard

MPL

Seagate

Wordt een partner