Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Regio Control Veldt

Bydemes

G4S

Crown Security Services

EAL

GFT

CDVI

Masset Solutions

Secusoft

Kiwa

Explicate

Sequrix

ASSA ABLOY

VVNL

SmartCell

Milestone

Trigion

Oribi ID Solutions

Connect Security

Bosch Security Systems

De Beveiligingsjurist

OSEC

Uniview

Ajax Systems

Genetec

CardAccess

NetworxConnect

i-Pro

Paxton

Nimo Dog Security

Alphatronics

ASIS

Unii

Seagate

HID

Optex

HD Security

Multiwacht

Eizo

Service Centrale Nederland

Top Security

Brivo

VAIBS

Alarm Meldnet

VBN

ADI

Lobeco

VEB

ARAS

RoSecure

SOBA

Paraat

Seris

IDIS

Hanwha Vision Europe

NIBHV

Centurion

2N

Traka ASSA ABLOY

Gold-IP

Nimo Drone Security

Dero Security Products

DZ Technologies

Eagle Eye Networks

Add Secure

Avigilon Alta

20face

VideoGuard

Nenova

CSL

BHVcertificaat.online

Akuvox

SMC Alarmcentrale

Hikvision

PG Security Systems

JMB Groep

SmartSD

Advancis

Securitas

Trigion en provincie Noord-Holland bewaken Waterwolftunnel

29 april 2013
Redactie
17:45

De afgelopen maanden zijn medewerkers van Trigion, na een zeer intensieve wervingsperiode, met succes opgeleid door de provincie Noord-Holland in het bedienen, bewaken en inspecteren van de Waterwolftunnel.

WaterwolftunnelVorige week ging de Waterwolftunnel open voor verkeer en waakt Trigion, samen met de provincie Noord-Holland, over de veiligheid in de tunnel. Samen met de omlegging van de N201 is de Waterwolftunnel van belang om de bereikbaarheid, leefbaarheid en verkeersveiligheid in de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, de Ronde Venen, Haarlemmermeer en Uithoorn te verbeteren.

De inspecteurs en tunneloperators die hun opleiding met goed gevolg hebben doorlopen, kregen onlangs hun diploma’s uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst bij de provincie Noord-Holland. Hiermee werd de opleidingsperiode afgerond en kunnen de betrokken medewerkers aan de slag in de tunnel en vanuit de verkeerscentrale van de provincie Noord-Holland.

De werkzaamheden bestaan uit het sturen en geleiden van het verkeer in normale omstandigheden en de tunneloperators bieden extra ondersteuning tijdens files, uitzonderlijk vervoer, onderhoud en technische storingen. Bij incidenten in de tunnel vormen zij de eerste schakel in de incidentbestrijding. Zij activeren verkeersmaatregelen, evacueren de tunnel en waarschuwen de hulpdiensten. De tunnelinspecteurs verrichten inspecties in en rond de tunnel. Ze signaleren, inventariseren en coördineren tijdens incidenten en calamiteiten. Het is hun doel om de veiligheid van de weggebruikers te garanderen en de doorgang zo spoedig mogelijk open te stellen na een incident.

Met de opening werd de openstellingvergunning door het Bevoegd Gezag van de gemeente Aalsmeer officieel overhandigd aan de Provincie Noord-Holland. Naar verwachting wordt later dit jaar ook het Aquaduct Amstelhoek aangesloten op de bediencentrale, waarna de Abdijtunnel waarschijnlijk begin 2014 volgt. Het bewaken en bedienen van tunnels is een nieuwe markt voor Trigion. Toch schreef de organisatie zich vanuit een creatieve samenwerking tussen operationele en commerciële collega’s in op de opdracht die eind 2012 werd vergeven.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Videoguard

Seagate

Suricat

Wordt een partner