Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Add Secure

Service Centrale Nederland

VBN

Optex

Milestone

Bosch Security Systems

ADI

Dero Security Products

Alphatronics

Uniview

PG Security Systems

Avigilon Alta

BHVcertificaat.online

CDVI

Traka ASSA ABLOY

i-Pro

Alarm Meldnet

CSL

EAL

Paxton

Bydemes

NetworxConnect

Seagate

Oribi ID Solutions

Nimo Drone Security

2N

Akuvox

Crown Security Services

Connect Security

JMB Groep

G4S

Unii

Brivo

SMC Alarmcentrale

Masset Solutions

IDIS

SmartCell

DZ Technologies

Regio Control Veldt

Eagle Eye Networks

SOBA

HID

VEB

OSEC

Genetec

Kiwa

GFT

NIBHV

Nimo Dog Security

VAIBS

HD Security

Paraat

SmartSD

Trigion

ARAS

ASSA ABLOY

Multiwacht

Secusoft

ASIS

20face

Top Security

Centurion

Explicate

Eizo

Securitas

Hanwha Vision Europe

RoSecure

Lobeco

Gold-IP

VVNL

Sequrix

Hikvision

CardAccess

De Beveiligingsjurist

VideoGuard

Ajax Systems

Nenova

Seris

Advancis

Trigion presenteert mobiele trainingsunit voor BHV-ers

9 maart 2020
Redactie
17:03

Met de nieuwe Mobiele Trainingsunit maakt Trigion het mogelijk om met behulp van digitale en interactieve elementen te leren hoe in een noodsituatie gehandeld moet worden. De simulaties plaatsen cursisten voor levensechte dilemma’s. Wat wordt verwacht bij welke omstandigheden?

De bedoeling van de nieuwe trainingsunit is dat mensen elkaar ontmoeten en samen iets doormaken. Dat is volgens Trigion van onschatbare waarde om leerdoelen in een kort tijdsbestek te halen. Natuurlijk weten deelnemers dat de scenario’s niet echt zijn. Maar de simulaties plaatsen de cursisten voor levensechte dilemma’s, die hen doen ervaren wat er in noodsituatie s van hen wordt verwacht

The Gameroom
In The Gameroom staan zes zuilen in de vorm van de robot    Bernadette. Het hoofd van Bernadette is een beeldscherm, waarop zij vragen stelt en feedback geeft. De vragen zijn te beluisteren via een koptelefoon die aangesloten is op Bernadette. De antwoorden zijn te geven via twee knoppen of via voorwerpen die voorzien zijn van een RFID-tag. Deze voorwerpen liggen in de zitting opgeborgen.

Elke cursist zijn of haar eigen uitdaging
De FireWare Interactive Incident Trainer (F.I.I.T.) biedt cursisten een bijzonder unieke beleving! In een scenariocabine zijn ze getuige van een gesimuleerd ongeval. Vervolgens worden ze uitgedaagd om adequaat te reageren. De cabine simuleert een realistische trainingsomgeving met behulp van projectie, animatie, decor, geluidseffecten en lichteffecten. Instructeurs selecteren en beïnvloeden scenario’s op afstand door middel van een iPad of smartphone. Zo heeft elke cursist zijn of haar eigen uitdaging! In het midden van de trailer zit de F.I.I.T. uitgerust met een oefen-brandslanghaspel, oefenblussers, een EHBO-koffer, een oefen-BMC en reanimatiepoppen.

Technische ruimte
In de technische ruimte is opbergruimte en oplaadruimte voor portofoons en tablets. Daarnaast is er opbergruimte voor spullen, zoals reanimatiepoppen, verbandtrommels en ander oefenmateriaal. De aggregaat voor de stroomvoorziening bevindt zich achter de cabine.

Deel dit artikel via:

Vlog 9

Premium partners

SequriX

Suricat

Seagate

Videoguard

Wordt een partner