Twee BOA’s in Almere mishandeld; verdachte vlucht

De politie is op zoek naar een man die bij een controle voor de Wet Personenvervoer op donderdag 8 april twee BOA’s heeft mishandeld. Dit gebeurde bij de bushalte Verzetswijk in Almere. De man is na de mishandeling gevlucht in de richting van de Verzetswijk.

Bij zo’n controle gaan BOA’s bij beide ingangen van de bus staan om de passagiers die uitstappen meteen te kunnen controleren. Eén man knakte zijn vingers en liet in plaats van een geldig vervoersbewijs zijn vuisten zien. De slachtoffers hebben beiden letsel overgehouden aan de klappen.
De politie is een onderzoek gestart en bekijkt op dit moment de camerabeelden van de mishandeling. Men hoopt in contact te komen met mensen die de man rond 21:00 uur hebben zien vluchten in de richting van Tussen de Vaarten. Die kunnen bellen met 0900-8844 of anoniem met 0800-7000.
Gezocht wordt naar een slanke, lange (ca. 2m) man van tussen de 25 en 30 jaar met zwart krullend haar, een licht getinte huid, crèmekleurige jas met Ralph Lauren logo en zwarte trainingsbroek.

Deel dit artikel via: