Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Hanwha Vision Europe

ADI

Nimo Drone Security

Crown Security Services

Service Centrale Nederland

VVNL

Alarm Meldnet

Seagate

IDIS

Regio Control Veldt

Hikvision

Centurion

Kiwa

De Beveiligingsjurist

20face

Securitas

GFT

CardAccess

Milestone

Trigion

BHVcertificaat.online

CDVI

Bydemes

Alphatronics

Optex

Unii

Eizo

Dero Security Products

Nimo Dog Security

EAL

Eagle Eye Networks

Add Secure

Top Security

Traka ASSA ABLOY

Bosch Security Systems

SMC Alarmcentrale

Paraat

CSL

SmartSD

HD Security

G4S

Connect Security

i-Pro

Avigilon Alta

Paxton

Nenova

NetworxConnect

Secusoft

Genetec

2N

ASIS

Masset Solutions

Gold-IP

VAIBS

JMB Groep

VideoGuard

Multiwacht

Sequrix

Lobeco

Advancis

ASSA ABLOY

SOBA

VBN

HID

ARAS

Ajax Systems

Akuvox

Uniview

Oribi ID Solutions

Explicate

RoSecure

PG Security Systems

NIBHV

SmartCell

DZ Technologies

Brivo

Seris

VEB

OSEC

Tweederde aandelen CSU naar nieuwe generatie

15 juli 2008
Redactie
00:37

De aandelen van CSU-oprichter Cor van der Heijden van schoonmaak- en beveiligingsbedrijf CSU zijn overgenomen door de nieuwe generatie Van der Heijden. Het belang van de familie (Mirjam, Ester en Martijn van der Heijden) in CSU blijft tweederde deel.

Eenderde deel van de aandelen blijft door een brede managementparticipatie in bezit van directie en de eerste managementlaag ofwel ca. 60 personen. Eind dit jaar treedt Cor van der Heijden ook terug als lid van de Raad van Commissarissen van CSU. Het behoud van de zelfstandigheid en de bestaande structuur van CSU is er mee gewaarborgd zegt Directievoorzitter Frie van Hulten. Zowel de directie als de familie Van der Heijden vinden dat door het dicht bij huis te houden, de succesvolle werkwijze het best kan worden voortgezet. We hechten daarbij aan een professionele aansturing van de onderneming en hebben daarom gekozen voor een vrijwillige structuurvennootschap.

De familie Van der Heijden zal daarbij niet deelnemen in de RvC of directie van CSU. Het is uniek dat in een familiebedrijf de familie met een dergelijk belang toch op zo’n relatief grote afstand tot de onderneming staat. Daar spreekt vertrouwen uit. De brede managementparticipatie is daarbij nog steeds uniek en niet alleen in de schoonmaak- en beveiligingsbranche. Een dergelijke constructie borgt het commitment van het management en betekent continuïteit naar de onderneming en naar onze opdrachtgevers. Terugtredend CSU-oprichter Cor van der Heijden stond bij de oprichting voor ogen dat CSU zou uitgroeien tot een grote speler op de markt voor facilitaire dienstverlening waarbij werknemers in een prettige sfeer konden blijven werken. Deze doelen zijn na 40 jaar ruimschoots behaald. Het neerzetten van een goede sfeer en persoonlijke aandacht voor medewerker en klant zijn nog steeds onderscheidende elementen van CSU.

Beveiliging Gids: CSU Security

Deel dit artikel via:

Vlog 8

Premium partners

Seagate

Suricat

Videoguard

SequriX

Wordt een partner