Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Crown Security Services

Regio Control Veldt

Milestone

Alphatronics

Alarm Meldnet

Nimo Dog Security

VVNL

Eagle Eye Networks

Kiwa

HD Security

SmartSD

Multiwacht

BHVcertificaat.online

SMC Alarmcentrale

Lobeco

HID

Top Security

De Beveiligingsjurist

OSEC

ARAS

Secusoft

VideoGuard

Seris

PG Security Systems

Uniview

Oribi ID Solutions

Gold-IP

Dero Security Products

CardAccess

Advancis

Service Centrale Nederland

Explicate

RoSecure

Optex

IDIS

20face

Sequrix

NIBHV

G4S

Add Secure

i-Pro

Ajax Systems

Securitas

GFT

JMB Groep

VAIBS

SmartCell

VEB

Seagate

Bosch Security Systems

2N

Unii

Connect Security

NetworxConnect

Bydemes

Paraat

ASSA ABLOY

Brivo

Avigilon Alta

Nenova

EAL

Masset Solutions

SOBA

ADI

CSL

CDVI

VBN

Centurion

Hanwha Vision Europe

Trigion

Akuvox

DZ Technologies

Network Optix

ASIS

Genetec

Nimo Drone Security

Traka ASSA ABLOY

Eizo

Paxton

Hikvision

Unica past Vaidio van VAIBS toe om zorg te helpen

27 juni 2024
Redactie
07:57

Unica voegt door een nieuw partnership met VAIBS het Vaidio-platform toe aan het productportfolio. Het Video AI Analyticsplatform biedt onder andere een betrouwbare functionaliteit op het gebied van valdetectie, dwaaldetectie en automatische alarmering voor ziekenhuizen en zorginstellingen. Met de uitbreiding biedt Unica haar klanten een extra oplossing die in combinatie met bestaande en nieuwe camerasystemen instellingsbreed ingezet kan worden.

Met het toevoegen van Vaidio aan het productportfolio, kunnen klanten van Unica vanaf nu profiteren van functionaliteit op het gebied van gebouwbeveiliging en veiligheid op de werkvloer. Dat gaat dus verder dan alleen de zorg. Roger Schmitz, portfolio developer Healthcare bij Unica: “Door het partnership met VAIBS verbreden we ons portfolio niet alleen op het gebied van zorgdomotica en alarmering, maar ook op het gebied van cliëntveiligheid en medewerkersefficiëntie. Op deze manier kunnen we onze klanten helpen met het creëren van een veilige woon- en werkomgeving en ook met het verlichten van bijvoorbeeld de werkdruk in de zorg.”
Kasper van Kekem (VAIBS): “Unica werkt nauw samen met haar klanten en biedt oplossingen die specifiek zijn afgestemd op de unieke behoeften en uitdagingen van de klant. Dit zorgt voor een hoge mate van klanttevredenheid en langdurige relaties. Die marktgerichte visie is samen met ons Video AI Analytics-platform een perfecte combinatie.”

De mogelijkheden van Vaidio voor de zorg
Voor ziekenhuizen en zorginstellingen is het waarborgen van de veiligheid en welzijn van patiënten en bezoekers net zo belangrijk als het leveren van passende zorg. Video AI Analytics kan daarin een belangrijke rol spelen. Enerzijds om gebouwen en terreinen te beveiligen, anderzijds om zorgprocessen te stroomlijnen om zo de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Met een breed scala aan Video AI Analytics biedt Vaidio een op maat gemaakte oplossing voor de gezondheidszorg. En dat, geheel AVG-/GDPR-conform. Wie wil weten wat Video AI Analytics voor de zorginstelling kan betekenen, kan deze pagina bekijken of contact opnemen.

Deel dit artikel via:

Vlog 11

Premium partners

Videoguard

SequriX

Suricat

Seagate

Wordt een partner