UNiiversity maakt installateurs vertrouwd met UNii

Om installateurs te trainen in de techniek en verkoop van de populaire UNii-systemen, introduceert Alphatronics de UNiiversity. Op elk moment kunnen gratis online workshops worden gevolgd, die afgesloten worden met een test en een certificaat.

Al voordat de coronacrisis begon, besloot Alphatronics de trainingen meer online te gaan verzorgen. Installateurs komen om in het werk en dan wil de drukte nog wel eens ten koste gaan van noodzakelijke trainingen. Zeker als daar nog reistijd bij komt. Door de trainingen online aan te bieden, kan de installateur op elk gewenst moment en vanaf elke locatie studeren.

Breed aanbod
Het aanbod van e-learning is breed. Er zijn ook cursussen voor wie de overstap naar UNii nog moet maken. Het complete lesprogramma is opgedeeld in cursussen voor verschillende doelgroepen. Commercieel of technisch, iedereen kan starten met de UNii. Met het te behalen certificaat wordt het aantoonbaar dat het kennisniveau voldoende is. Naast de verschillende cursussen kunnen ook de webinars worden teruggekeken in de UNiiversity. Zo wordt kennis opdoen wel heel eenvoudig.
De UNiiversity is opgericht als ondersteuning van installateurs die gebruik maken van de UNii of dit van plan zijn. De UNii is door Alphatronics ontwikkeld, wordt in Nederland geproduceerd en wordt verkocht in een groot aantal Europese landen.

Bel 033-2459944 voor meer informatie of kijk op de website.

Deel dit artikel via: