Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

ASSA ABLOY

Nenova

Lobeco

HID

Alarm Meldnet

Uniview

JMB Groep

SmartSD

Advancis

Paraat

Regio Control Veldt

Securitas

Avigilon Alta

Unii

Gold-IP

Alphatronics

Centurion

Hanwha Vision Europe

Bydemes

Akuvox

OSEC

2N

G4S

NIBHV

Bosch Security Systems

Brivo

BHVcertificaat.online

Nimo Drone Security

Add Secure

Masset Solutions

Dero Security Products

SOBA

Ajax Systems

Hikvision

Kiwa

CSL

Genetec

NetworxConnect

i-Pro

Multiwacht

EAL

SMC Alarmcentrale

HD Security

20face

Explicate

CardAccess

VEB

PG Security Systems

Milestone

VAIBS

Optex

Traka ASSA ABLOY

Connect Security

Seris

Nimo Dog Security

Eagle Eye Networks

GFT

Crown Security Services

DZ Technologies

RoSecure

ADI

Paxton

Top Security

VBN

VideoGuard

De Beveiligingsjurist

Seagate

ARAS

Trigion

CDVI

Secusoft

ASIS

VVNL

Sequrix

Eizo

Service Centrale Nederland

Oribi ID Solutions

IDIS

SmartCell

VAIBS breidt AI-videoplatform weer uit met groot aantal functies

6 mei 2022
Redactie
07:22

VAIBS kondigt een aantal belangrijke en handige functies aan binnen het videobewakingsplatform VAIDIO. Zo kunnen nu ook nog niet in de database opgenomen personen door meerdere camera’s worden gevolgd. Er is zoveel toegevoegd, dat VAIBS op 25 mei een en ander gaat toelichten tijdens een webinar.

Het veelzijdige VAIDIO-platform krijgt gemiddeld elke twee maanden een update, waarbij verschillende nieuwe functies worden toegevoegd. Het gaat hier over het algemeen om functies die door gebruikers zijn voorgesteld. Met het VAIDIO AI-analytics platform ondersteunt VAIBS inmiddels ruim dertig nauwkeurige, AI-gebaseerde, realtime en forensische videoanalysesfuncties voor de beveiliging en veiligheid, maar ook voor gezondheidszorg en procesoptimalisatie. Via deze functies ondersteunt het VAIDIO-platform ruim 200 video AI-analytics-features om beeldmateriaal direct om te zetten in toegevoegde waarde.

Open platform
VAIDIO is een open platform. Het werkt op veruit de meeste IP-camera’s en integreert met de meeste videomanagementsystemen. VAIDIO vermindert ongewenste meldingen en brengt een breed scala van geavanceerde AI-analytics naar nieuwe en bestaande installaties tegen een fractie van de kosten van vergelijkbare systemen. Met release 6.0.0 is het VAIDIO-platform nog verder verbeterd en via een interactief webinar, met voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen, introduceert VAIBS deze versie voor organisaties in de Benelux. Dit is natuurlijk ook interessant voor wie nog niet met VAIDIO werkt.

Webinar
De nieuwe functies van VAIDIO 6.0.0 zullen uitgebreid aan bod komen tijdens het webinar. Het gaat dan onder andere om cross camera tracking. Dat biedt de mogelijkheid om een persoon over meerdere camera’s te identificeren en te volgen zonder dat deze in een vooraf gedefinieerde lijst of database aanwezig hoeft te zijn. Ook zijn in 6.0.0 de rapportagemogelijkheden verbeterd. Er zijn nu nog meer mogelijkheden om data te beheren van analyses, zoals personen, voertuigen, leeftijd en geslacht. Er zijn nieuwe administrator gebruikersprofielen met meerdere autorisatiemogelijkheden toegevoegd om analyses nog beter te kunnen beheren. En het platform is uitgebreid met nieuwe mogelijkheden voor indringersignalering. Zo is er nu een specifieke ‘en/of’-keuzemogelijkheid om alerts te genereren op basis van geselecteerde objecten binnen hetzelfde kader, zonder dat alle objecten tegelijk aanwezig hoeven te zijn. Tot slot zijn drie nieuwe integraties toegevoegd aan de al indrukwekkende lijst van integratiepartners.

Via deze link kan 25 mei aan het webinar worden deelgenomen.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Suricat

Seagate

Videoguard

Wordt een partner