VAIBS gastspreker op Control Room Event 2022

Woensdag 21 september is VAIBS gastspreker op het Control Room Event 2022. Dit meerdaagse event over meldkameroplossingen wordt georganiseerd door INTER en heeft dit jaar als thema ‘Sercurity in Control’.

Bezoekers kunnen kiezen uit een mooi programma vol met workshops en seminars van themasprekers en marktspecialisten op het gebied van controle- en meldkamertechnologie. Woensdag zal in het teken staan van het domein ‘Openbare Orde en Veiligheid’. Binnen dit domein mogen Kasper van Kekem en Henk-Jan Hop een seminar vanuit VAIBS verzorgen. Deze kennissessie zal ingaan op de toepassing van Business Intelligence en Artificial Intelligence in combinatie met data uit video-oplossingen. Waardevolle videobeelden kunnen namelijk een belangrijke rol spelen bij het voorspellen van mogelijke calamiteiten of ondersteunend zijn bij forensisch onderzoek, dan wel om onveilige situaties in een zo vroeg mogelijk stadium te melden.

Control Room Event 2022
Het Control Room Event 2022 vindt plaats van 20 tot en met 29 september, verdeeld over zes verschillende dagen met ieder een ander thema. Zoals gezegd zal het thema ‘Security on Control’ dit jaar centraal staan. Het onderwerp veiligheid is de laatste jaren een hot topic. Ook in de controle- en meldkamerwereld is dit natuurlijk van groot belang. Het Control Room Event staat stil bij fysieke veiligheid en veilig werken, maar ook bij de veiligheid van data en processen en het beschermen van systemen. Hoe voorkomt u dat operators niet continu bij gevaarlijke machines hoeven te staan? En hoe beschermt u de systemen van uw controlekamer tegen gevaren van buitenaf? Marktspecialisten en themasprekers vertellen u er alles over tijdens het Control Room Event. Meer informatie of aanmelden? Dat kan via www.controlroomevent.nl.

Over VAIBS
VAIBS helpt organisaties met behulp van Video AI Analytics waardevolle informatie uit videobeelden te halen en deze om te zetten in visuele, bruikbare data. Dat doen we via VAIDIO: hét video-AI Analytics platform waarop dagelijks wereldwijd tienduizenden camera’s zijn aangesloten om objecten, personen, afwijkingen en patronen te detecteren. En dat gebeurt met ongekende snelheid en nauwkeurigheid. Het VAIDIO-platform is zeer intuïtief, gebruiksvriendelijk en werkt met praktisch elke IP-videocamera en bestaande VMS-systemen. Dit, uiteraard, volledig volgens de AVG/GDPR-wetgeving. Meer informatie over VAIBS of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Bezoek dan www.vaibs.com.

Deel dit artikel via: