Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Crown Security Services

NetworxConnect

Trigion

CSL

Securitas

VideoGuard

Multiwacht

Sequrix

i-Pro

Oribi ID Solutions

Optex

Service Centrale Nederland

Eizo

Nimo Drone Security

VBN

Milestone

HD Security

PG Security Systems

Nenova

Bydemes

Alarm Meldnet

De Beveiligingsjurist

Eagle Eye Networks

Top Security

Bosch Security Systems

SMC Alarmcentrale

Traka ASSA ABLOY

CDVI

Masset Solutions

CardAccess

Regio Control Veldt

SOBA

Ajax Systems

Gold-IP

SmartCell

Avigilon Alta

20face

Genetec

Explicate

Dero Security Products

JMB Groep

ADI

SmartSD

ASSA ABLOY

Connect Security

ARAS

Lobeco

Centurion

Hanwha Vision Europe

2N

EAL

ASIS

IDIS

Paxton

VAIBS

NIBHV

Kiwa

VVNL

HID

Uniview

Paraat

DZ Technologies

Akuvox

Seris

Hikvision

Nimo Dog Security

VEB

BHVcertificaat.online

Secusoft

Brivo

Unii

G4S

RoSecure

OSEC

Alphatronics

Advancis

GFT

Seagate

Add Secure

VAIBS zet volgende stap in ontwikkeling Vaidio-platform

6 oktober 2022
Redactie
04:20

Na een aantal grote updates in de 6.0-release afgelopen mei, heeft VAIBS wederom een aantal nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan het Vaidio Video AI-Analytics platform in de 6.1-release. Zoals gebruikelijk presenteert VAIBS deze nieuwe functionaliteiten in een live webinar, dat woensdag 12 oktober plaatsvindt om 10.00 uur.

Tijdens het live webinar worden de nieuwe functionaliteiten live gedemonstreerd en toegelicht. Tot de onderwerpen die aan bod komen, behoort Vaidio Data Reporting. Dit is een nieuwe, geavanceerde rapportage en analyse van videodata met interactieve, aanpasbare dashboards. Het is volgens VAIBS een aanzienlijke vooruitgang in rapportage en bedrijfsanalyse.
Ook het nieuwe Vaidio Command Center komt aan de orde. Dit biedt mogelijkheden om metadata, alerts en video search centraal te beheren, net als meerdere Vaidio Core en/of Edge-applicaties. In de toekomst gaat het Command Center ook de mogelijkheid bieden om externe sensoren en/of camera’s aan te sluiten. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om eventuele basis analytics op een camera zelf te laten opereren en een geavanceerde analytics binnen het Vaidio Command Center. Dit om een hoge nauwkeurigheid te waarborgen.
De lijst van integraties is wederom uitgebreid met ditmaal Hanhwa Wisenet NVR, Avigilon en Hanwha Wisenet Wave VMS.
Het Vaidio 6.1-release-webinar is bedoeld voor personen/organisaties actief in de security, safety en procescontrole en die gebruik maken of geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden van het platform. Via deze pagina kunnen belangstellenden zich inschrijven.

VAIBS
VAIBS helpt organisaties met behulp van Video AI-technologie waardevolle informatie uit videobeelden te halen en deze om te zetten in visuele, bruikbare data. Hoe? Via Vaidio: hét video-AI Analytics platform, waarop dagelijks wereldwijd tienduizenden camera’s zijn aangesloten om objecten, personen, afwijkingen en patronen automatisch te detecteren. Daarnaast biedt het platform de mogelijkheid om duizenden uren beeldmateriaal te zeer nauwkeurig te filteren in slechts enkele seconden. En dat gebeurt met ongekende snelheid en nauwkeurigheid. Het Vaidio-platform is zeer intuïtief, gebruiksvriendelijk en werkt met praktisch elke IP-videocamera en bestaande VMS-systemen. Dit, uiteraard, volledig volgens de AVG/GDPR-wetgeving. Meer weten over Vaidio? Bezoek www.vaibs.com.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Videoguard

Suricat

Seagate

Wordt een partner