Vanderbilt brengt versie 3.0 van SPC Connect

SmartSD introduceert van Vanderbilt versie 3.0 van SPC Connect in de cloud. Deze nieuwe versie biedt volgens de distributeur een significante verbetering van het SPC Connect systeem op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, snelheid en de weergave van data.

De user interface is volledig vernieuwd en biedt de installateur een totaaloverzicht van zijn geïnstalleerde SPC-systemen. Ook geeft de nieuwe interface eenvoudig toegang tot alle beschikbare acties via een nieuw Operations-menu. De nieuwe menu-instellingen geven de ‘company manager’ verder toegang tot alle bedrijfsinstellingen vanuit één locatie. De nieuwe interface biedt een dashboard met widgets dat naar eigen wens kan worden ingedeeld.

Dashboard en Widgets
Er zijn verschillende widgets beschikbaar. Zo is er een interactieve geografische plattegrond, waarop de locaties van de SPC-panelen weergegeven worden. Het dashboard en de widgets kunnen worden gepersonaliseerd, zodat iedere gebruiker de informatie ziet die voor hem of haar van belang is. Enkele van de widgets geven snelle toegang tot veel gebruikte acties, een direct overzicht van gebruikte firmware-versies, een algemeen overzicht van geïnstalleerde SPC-panelen en een overzicht van de recent toegevoegde SPC-panelen, systeemgebruikers en monteurs.

Nieuw niveau
Met de lancering van SPC Connect 3.0 introduceert Vanderbilt een nieuw niveau: Sites. Een site kan één of meerdere SPC-panelen en Eventys NVR’s bevatten. De beschikbare toepassingen kunnen ingesteld worden in het bovenliggende niveau. Het voordeel van dit nieuwe niveau is dat de gebruiker meerdere SPC panelen op één locatie tegelijk kan beheren.
SPC Connect 3.0 biedt ook een nieuw Operations Menu. In de vorige versie 2.9, waren de verschillende toepassingen te vinden via verschillende submenu’s onder de paneel of paneelgroep tabs. Het nieuwe Operations menu verbetert de gebruiksvriendelijkheid door alle functies vanaf één plek zichtbaar te maken.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via: