VEBON-NOVB gaat verder als Federatie Veilig Nederland

Tijdens de viering van het 50-jarig jubileum op 27 juni is de nieuwe naam officieel gelanceerd. VEBON-NOVB gaat de toekomst tegemoet als Federatie Veilig Nederland. De naamswijziging gaat gepaard met een nieuwe visuele identiteit. Het logo refereert aan verbinding en koppelt deze duidelijk aan technische brandveiligheid en beveiliging.

“Het nieuwe logo past bij een organisatie als de onze: verbindend en krachtig! De nieuwe huisstijl zorgt voor een eenduidige uitstraling tussen de federatie en de secties. Daarnaast zijn de nieuwe naam en het logo ook goed te combineren binnen de samenwerking met onze partners en onze positie in het maatschappelijk middenveld. Wij zijn trots op het nieuwe logo en kijken vol vertrouwen naar de toekomst”, aldus algemeen voorzitter Boele Staal.

Samenwerking
Samen met de vernieuwde uitstraling zal de nieuwe naam met de nodige marketinginspanningen gaan zorgen voor een duidelijkere positionering van de brancheorganisatie: samenwerking tussen een grote variëteit aan ondernemers en vakgebieden. De naamswijziging is een onderdeel van de transitie van de vereniging die tot doel heeft haar toegevoegde waarde te vergroten.

Over Federatie Veilig Nederland
Federatie Veilig Nederland bestaat uit ruim 150 gespecialiseerde bedrijven (producenten, importeurs, grote installatiebedrijven, dienstverleners, etc.) met technische oplossingen voor vele brandveiligheids- en beveiligingsvraagstukken. Federatie Veilig Nederland is niet alleen belangenbehartiger voor haar achterban, maar vergroot tevens de veiligheid van de samenleving door het geven van voorlichting over en het stimuleren van kwaliteit, kennis, diensten en producten.

Deel dit artikel via: