Veelzijdig draadloos paneel met aanraakscherm

Van het bekende merk DSC introduceert Top Security de Qolsys IQ Panel 2 Plus. Dit is een touch screen-paneel voor het draadloze inbraaksignaleringssysteem van de fabrikant. Het ondersteunt ook intercom- en camerafuncties.

Op het 7″-beeldscherm kunnen ook beelden van bewakingscamera’s van alarm.com worden weergegeven, evenals die van een slimme deurbel met camera en de in het paneel ingebouwde 5Mpx-camera. Ondersteund worden de ADC-V722W, ADC-VC825, ADC-VC826, ADC-VC725 en ADC-VC726. Daarnaast kunnen de ADC-V5211R en ADC-V522IR worden aangesloten. De laatste twee hebben 2-weg audio aan boord.

Bestaande installaties
Het paneel is ook te gebruiken voor bestaande installaties, omdat het behalve met de PowerG-detectoren ook werkt met veel bestaande detectoren, zoals die van Honeywell, Interlogix en DSC 433MHz. Aanbevolen worden echter de PowerG-detectoren, vanwege hun grote bereik en de volledige encryptie van de datastroom.
Dankzij een ingebouwde wizard is het systeem eenvoudig te installeren. Het IQ Panel 2 Plus wordt geleverd met de Qolsys 2.2-software.

Deel dit artikel via: