Veelzijdige groothoekcamera’s voor lastige lichtomstandigheden

Axis presenteert een nieuwe generatie van de AXIS M31 Network Camera Series. De AXIS M3115-LVE en AXIS M3116-LVE zijn geschikt voor binnen- en buitenbewaking en combineren groothoekweergave met een videokwaliteit van 1080p en 4 MP.

De nieuwe camera’s zijn volgens Axis perfect voor de bewaking van onder andere hotels, restaurants, winkels en kantoren. De AXIS M31 is een vaste domecamera met een uitstekende beeldkwaliteit dankzij Axis Forensic WDR voor hoogwaardige video, zelfs wanneer scènes zowel donkere als lichte delen bevatten, en Axis Lightfinder voor een betere lichtgevoeligheid en heldere kleuren bij weinig licht. Bovendien is geen dure verlichting nodig dankzij de ingebouwde infraroodverlichting, die volledige bewaking in totale duisternis mogelijk maakt.

Belangrijkste kenmerken
De schokbestendige camera’s zijn IK08-geclassificeerd en de behuizing kan in iedere kleur worden overgeschilderd om de camera aan te passen aan de omgeving. Ondertekende firmware en secure boot garanderen dat de firmware niet is gewijzigd en dat alleen geautoriseerde firmware is geïnstalleerd. De producten bieden Axis Zipstream met ondersteuning voor H.264/H.265, wat de bandbreedte- en opslagbehoeften aanzienlijk vermindert zonder beeldkwaliteit in te leveren.

Beide camera’s zijn inmiddels verkrijgbaar via de distributiekanalen van Axis.

Deel dit artikel via: