Verisure helpt cliënten van Fonds Slachtofferhulp

Beveiligingsbedrijf Verisure is een samenwerking aangegaan met het Fonds Slachtofferhulp. Slachtoffers van misdrijven leven vaak in angst. Met beveiligingstechniek willen het Fonds en Verisure slachtoffers weer een gevoel van veiligheid teruggeven.

Voor slachtoffers van een misdrijf, ongeval of ramp staat het leven op zijn kop. De impact is vaak groot. Zeker als men hierdoor in de (financiële) problemen raakt of tijdelijk in een noodsituatie verkeert. Fonds Slachtofferhulp beschikt speciaal voor deze slachtoffers over een Noodhulpfonds. Vanuit het Noodhulpfonds ontvangen slachtoffers een (eenmalig) steuntje in de rug middels een financiële bijdrage, een natura bijdrage of een bijdrage in de vorm van een dienst. Sinds 2021 stelt Verisure hulp beschikbaar voor personen en families die hun gevoel van veiligheid kwijt zijn geraakt.

Een veilig gevoel
Yvette Dijkman van Verisure licht toe: “Als beveiligingsexpert hechten wij veel waarde aan het beschermen van wat ons lief is. Veiligheid staat bij ons voorop. Een goed systeem beschermt niet alleen spullen maar geeft ook vertrouwen en een veilig gevoel. Het is geweldig dat we samen met Fonds Slachtofferhulp voor deze groep mensen een verschil kunnen maken door hun bescherming te bieden via onze service en alarmsystemen. Iedereen hoort zich veilig te voelen in hun eigen huis.”

Belangeloos alarmsysteem geïnstalleerd
Ineke Sybesma, directeur Fonds Slachtofferhulp vult aan: “We zijn blij dat we mogen rekenen op de steun van bedrijven waarmee we mensen die tussen wal en schip dreigen te raken, heel concreet een helpende hand bieden. Dat de samenwerking met Verisure waardevol is, heeft zich onlangs bewezen doordat Verisure belangeloos een alarmsysteem wilde installeren bij iemand die langdurig en ernstig werd bedreigd. Dat was precies wat dit slachtoffer nodig had om zich weer veilig te voelen in haar eigen huis en de draad van het leven weer op te pakken.”

Over Fonds Slachtofferhulp
Elke dag worden duizenden Nederlanders slachtoffer. Slachtoffer van een misdrijf, ongeval of ramp. Het zet hun leven op zijn kop. Het Fonds Slachtofferhulp komt op voor hun rechten, investeert in gespecialiseerde hulp, ontwikkelt nieuw hulpaanbod en versterkt de stem van het slachtoffer. Voor meer informatie zie www.fondsslachtofferhulp.nl

Deel dit artikel via: