Videobewaking met kunstmatige intelligentie voor alle installateurs

Beveiligingsinstallateurs die denken dat videobewaking met kunstmatige intelligentie nog een brug te ver is, worden uitgenodigd om tijdens het FireSafety & Security Event het gesprek aan te gaan met de mensen van VAIBS op stand A13. Die zullen uitleggen hoe ‘AI’ heel eenvoudig te implementeren is.

VAIBS levert in de Benelux het platform Vaidio Video AI Analytics dat elke bewakingscamera slim kan maken. De missie van het bedrijf is naar eigen zeggen het creëren van een slimme, veilige wereld. Om dit te realiseren, helpt het organisaties om informatie uit videobeelden om te zetten in bruikbare data via Video AI Analytics. En dat doet VAIBS niet alleen. Want waar velen Artificial Intelligence (AI) nog als toekomstig potentieel zien, probeert dit bedrijf samen met installatiepartners mensen te inspireren door de technologie op een laagdrempelige manier toe te passen in de huidige praktijk. Hierdoor wordt AI beschikbaar en toegankelijk voor een breed publiek.

Ontdek de kracht van het Vaidio-platform
Vaidio is een Video Analytics-platform met ingebouwde AI-software die het mogelijk maakt om geautomatiseerd real-time en/of opgeslagen videostreams te analyseren en personen, voertuigen, objecten en (gedrags)afwijkingen te detecteren. En dat voor verschillende streams tegelijkertijd. Daarmee automatiseert het platform beveiligingstaken en beschermt het gebieden of gebouwen tegen indringers, onveilige situaties of andere ongewenste gebeurtenissen.

Voordelen van het Vaidio-platform
Vaidio biedt ruim 30 AI Analytics standaard op één platform. Het platform integreert met ruim 35 VMS-, NVR- en PSIM-systemen. Vaidio werkt met elk merk camera’s en is daardoor in te zetten binnen de bestaande beveiligingsinfrastructuur. De hoge nauwkeurigheid van het platform zorgt voor een drastische daling van het aantal ongewenste meldingen.

Uitbreiding van installatiediensten
Vaidio is een gemakkelijk te configureren platform en daardoor binnen één dag operationeel. Via de cloud óf op locatie. Daarbij is Vaidio te gebruiken in combinatie met iedere IP-camera en vrijwel ieder VMS- of NVR-systeem. Hierdoor is het gemakkelijk in te passen binnen de huidige beveiligingsinfrastructuur.
Dagelijks werkt VAIBS samen met verschillende installateurs en system integrators die als partner het Vaidio-platform uitrollen bij klanten in binnen- en buitenland. RMEtech is daar een voorbeeld van. Onlangs implementeerde deze installateur het Vaidio-platform bij zijn klant Storteboom. Wie benieuwd is geworden naar hoe Video AI Analytics een aanvulling kan zijn op de bestaande installatiediensten, kan VAIBS bezoeken tijdens het FireSafety & Security Event op standnummer A.13. De specialisten laten graag de mogelijkheden van het Vaidio-platform zien.

Deel dit artikel via: