Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Genetec

SMC Alarmcentrale

Advancis

ARAS

CardAccess

NetworxConnect

i-Pro

Alarm Meldnet

ASSA ABLOY

Paraat

Crown Security Services

Eagle Eye Networks

Sequrix

Kiwa

SmartSD

BHVcertificaat.online

IDIS

Akuvox

Seris

Centurion

Multiwacht

VAIBS

Trigion

VBN

SOBA

GFT

Paxton

Optex

Unii

Nimo Drone Security

HID

RoSecure

ADI

Alphatronics

HD Security

De Beveiligingsjurist

Avigilon Alta

Explicate

Bydemes

NIBHV

Bosch Security Systems

Seagate

JMB Groep

Uniview

VEB

Securitas

Masset Solutions

Nimo Dog Security

Connect Security

Dero Security Products

VVNL

Lobeco

CSL

Nenova

OSEC

Top Security

Add Secure

Hikvision

EAL

SmartCell

CDVI

20face

G4S

Eizo

Ajax Systems

Oribi ID Solutions

Gold-IP

Milestone

Hanwha Vision Europe

Service Centrale Nederland

ASIS

Regio Control Veldt

Brivo

VideoGuard

2N

PG Security Systems

DZ Technologies

Secusoft

Traka ASSA ABLOY

VideoGuard blijft nauw samenwerken met N.E.C.

27 januari 2022
Redactie
12:12

Voetbalclub N.E.C. en VideoGuard hebben een akkoord bereikt over de verlenging van hun unieke partnership. Om de nieuwste ontwikkelingen op beveiligingsgebied uit te rollen is drie jaar geleden een showcase in het Goffertstadion gebouwd. De overeenkomst wordt nu voor meerdere seizoenen voortgezet.

VideoGuard is een specialist op het gebied van professionele high-security oplossingen. Richard Nass, eigenaar van de distributeur over de samenwerking met N.E.C.: “De komende jaren zal VideoGuard zich inzetten om N.E.C. te ondersteunen om het stadion innovatiever te maken op basis van de laatste technieken. Het Goffertstadion is representatief voor de meerderheid van de grote voetbalstadions, wat het bij uitstek geschikt maakt als ‘living lab’. De showcase, de tweede van VideoGuard, wordt in nauwe samenwerking gerealiseerd met Bosch Security Systems en Genetec. Bovendien is het prachtig dat het Goffertstadion uitgebreid wordt als Experience Centre, waardoor wij geïnteresseerde partijen mee kunnen nemen naar de toekomst van de nieuwe technieken.”

Openbare orde en veiligheid
“N.E.C. is verheugd om de samenwerking met VideoGuard met meerdere seizoenen voort te zetten. Door de promotie naar de Eredivisie afgelopen zomer is gebleken dat de handhaving van de openbare orde en veiligheid een nog belangrijkere verantwoordelijkheid is geworden. Met VideoGuard als partner is het mogelijk om de nieuwste technieken op beveiligingsgebied in en rondom het Goffertstadion te integreren. Met deze innovatieve oplossingen kunnen we onze bezoekers een nog veiliger gevoel geven”, aldus Joeri Nillessen, sales manager van N.E.C..
Nass voegt hieraan toe: “N.E.C. is voor ons als een thuis. Als we alleen al kijken wat de medewerkers van N.E.C. de afgelopen periode hebben moeten meemaken en we zien hoe zij de schouders eronder blijven zetten, kan ik niet anders zeggen: trots dat wij hier onderdeel van mogen zijn.”

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Videoguard

Seagate

Suricat

Wordt een partner