Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Nenova

Explicate

EAL

Hanwha Vision Europe

VideoGuard

i-Pro

Unii

VVNL

BHVcertificaat.online

OSEC

Seagate

Genetec

Multiwacht

SmartCell

2N

DZ Technologies

Dero Security Products

Secusoft

JMB Groep

SOBA

Add Secure

Alphatronics

HD Security

Seris

PG Security Systems

Centurion

20face

SMC Alarmcentrale

De Beveiligingsjurist

IDIS

CDVI

CSL

Milestone

Akuvox

Securitas

Bosch Security Systems

CardAccess

Eizo

Crown Security Services

Eagle Eye Networks

Traka ASSA ABLOY

ARAS

Bydemes

Hikvision

Service Centrale Nederland

G4S

Ajax Systems

Sequrix

ASSA ABLOY

Kiwa

ADI

Brivo

Optex

Alarm Meldnet

Masset Solutions

Nimo Dog Security

Connect Security

Trigion

Gold-IP

HID

Lobeco

Regio Control Veldt

VAIBS

NIBHV

Oribi ID Solutions

Paxton

SmartSD

VBN

ASIS

Top Security

Uniview

NetworxConnect

VEB

Advancis

RoSecure

Nimo Drone Security

Paraat

Avigilon Alta

GFT

VideoGuard gaat oplossingen met i-PRO-apparatuur creëren

26 september 2022
Redactie
11:19

De systemen van i-PRO (voorheen Panasonic) kenmerken zich door vergaand gebruik van geavanceerde kunstmatige intelligentie. Reden voor value added distributor VideoGuard om het merk toe te voegen aan het assortiment en de technologie te gaan gebruiken in oplossingen op basis van het Genetec-platform.

Voor beveiliging, maar ook voor vele andere toepassingen levert i-PRO camera’s met geavanceerde intelligente functies voor bijvoorbeeld het analyseren van wat er op de winkelvloer gebeurt en het managen van verkeersstromen. “We zijn als Value Added Distributor van Genetec altijd op zoek naar producten en technieken die een  toevoeging vormen in de combinatie met Genetec Security Center”, zegt algemeen directeur Richard Nass van VideoGuard. “We hadden natuurlijk al een breed portfolio aan intelligente camera’s, maar i-PRO is vooral ook sterk in verschillende verticale oplossingen.”

Optimale ondersteuning
Wat handig is, is dat de technologie van i-PRO al binnen Security Center ondersteund wordt. Dat wil echter nog niet zeggen dat het creëren van effectieve en efficiënte oplossingen eenvoudig is. Daarom heeft de supportafdeling van VideoGuard eerst een uitgebreid trainingsprogramma gevolgd, zodat optimale ondersteuning geleverd kan worden aan installateurs die met i-PRO en Genetec aan de slag willen. Die ondersteuning gaat van het uitbrengen de offerte tot en met het beheer en onderhoud. Nass: “Eindklanten hebben soms verwachtingen die niet zomaar zijn waar te maken. Toch weten onze engineers de vraag altijd wel in een oplossing om te zetten. i-PRO biedt al heel veel mogelijkheden, maar is ook een open platform waarop apps van derden kunnen draaien. Via de IoT plug-in van Genetec is de camera vervolgens met Security Center te beheren. Voor die plug-in is overigens geen licentie vereist. i-PRO heeft ook nog enkele interessante camera’s die je op de markt niet zo snel tegenkomt, zoals een slechts 9cm hoge multisensorcamera met AI en IR. Verder is goed nagedacht over beveiliging van de systemen tegen cybercrime. De cybersecurity – waaronder end-to-end-encryptie – van i-PRO sluit naadloos aan op die van Security Center.”

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Seagate

Videoguard

Suricat

Wordt een partner