Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Gold-IP

Multiwacht

Hikvision

Connect Security

Milestone

Dero Security Products

RoSecure

CDVI

Ajax Systems

Eizo

ADI

Trigion

Explicate

Securitas

De Beveiligingsjurist

Nimo Drone Security

NetworxConnect

Centurion

Add Secure

20face

Secusoft

VBN

Oribi ID Solutions

SmartSD

Seris

Sequrix

Uniview

NIBHV

ASIS

Seagate

Kiwa

VAIBS

ARAS

i-Pro

Traka ASSA ABLOY

Lobeco

VEB

HD Security

2N

VVNL

HID

BHVcertificaat.online

SOBA

CardAccess

SMC Alarmcentrale

Alarm Meldnet

ASSA ABLOY

GFT

DZ Technologies

SmartCell

Nimo Dog Security

Hanwha Vision Europe

Avigilon Alta

EAL

Akuvox

Bosch Security Systems

VideoGuard

Service Centrale Nederland

G4S

Bydemes

Alphatronics

Advancis

Top Security

Paxton

Unii

Paraat

Genetec

Brivo

Eagle Eye Networks

Optex

Masset Solutions

CSL

JMB Groep

IDIS

PG Security Systems

Regio Control Veldt

Crown Security Services

OSEC

Nenova

VideoGuard levert Euklis-camera’s met Security Center

23 augustus 2020
Redactie
08:24

VideoGuard levert de camera’s van de Italiaanse fabrikant Euklis nu in combinatie met het beheerplatform Security Center van Genetec. Zo ontstaan volgens de distributeur vrijwel onbegrensde mogelijkheden. Zo kan via StatoCast het beheer van de camera’s in de cloud plaatsvinden.

Sinds 2007 ontwikkelt het Italiaanse Euklis hoogwaardige oplossingen voor diverse beveiligingstoepassingen voor met name de vitale infrastructuur. In Italië worden deze onder andere gebruikt op de luchthaven van Rome, maar ook voor toezicht op verkeerswegen en op terreinen en in gebouwen van zowel overheidsorganisaties als bedrijven. Maar liefst 500 Italiaanse steden maken gebruik van de oplossingen van Euklis om de veiligheid en leefbaarheid te vergroten.

Genetec
De fabrikant ontwikkelt zelf producten, zoals camera’s en opslagsystemen en breidt die met eigen software uit tot complete oplossingen. Daarnaast werkt Euklis nauw samen met Genetec, dat met het beheerplatform Security Center vrijwel onbegrensde mogelijkheden biedt. VideoGuard levert onder andere camera’s van Euklis, die moeiteloos op de cloudoplossing Stratocast van Genetec aangesloten kunnen worden.
De kracht van Euklis zit volgens VideoGuard in het zelf ontwikkelen van toepassingen van beveiligingsapparatuur. “Dat maakt de fabrikant tot een ideale samenwerkingspartner, omdat wij tenslotte ook gespecialiseerd zijn in het ondersteunen van de realisatie van maatwerk. De kennis van Euklis vormt daarbij een welkome aanvulling”, zegt algemeen directeur Richard Nass.

Belangrijkste producten
Tot de belangrijkste producten behoort het FaRe 3.0 Hybrid – Identity & FaCe Recognition Platform. Dat biedt uitgebreide mogelijkheden voor het herkennen en identificeren van personen, voertuigen en zelfs objecten. Het identificeren van personen gebeurt met camera’s met gezichtsherkenning.
Interessant is ook City&Cars Suite&Cameras. Dit is een bijzonder uitgebreid systeem voor het verwerken van gegevens op basis van kentekendata. Het is te gebruiken voor parkeerbeheer, maar het scannen van verkeer op snelwegen is ook mogelijk.
Verder brengt Euklis camera’s en toegangsproducten die VideoGuard naast de bestaande producten van onder andere Bosch en Pelco levert. In combinatie met de cloud-oplossing zijn hiermee camera- en toegangssystemen te realiseren die een relatief lage investering vergen en die de installateur daarom prima tegen een vast bedrag per maand kan vermarkten.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Suricat

Videoguard

Seagate

Wordt een partner