Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Masset Solutions

Centurion

OSEC

Sequrix

Bydemes

Seagate

ADI

ASIS

Advancis

Hikvision

ASSA ABLOY

Eizo

Akuvox

CSL

DZ Technologies

JMB Groep

Dero Security Products

IDIS

Service Centrale Nederland

Crown Security Services

Trigion

i-Pro

Add Secure

Gold-IP

20face

VEB

BHVcertificaat.online

Alarm Meldnet

NIBHV

Milestone

Nimo Drone Security

HID

Traka ASSA ABLOY

Brivo

CardAccess

Seris

2N

VideoGuard

Kiwa

Genetec

ARAS

RoSecure

Uniview

Nenova

Paraat

De Beveiligingsjurist

EAL

VBN

Hanwha Vision Europe

Securitas

Secusoft

VVNL

Oribi ID Solutions

Lobeco

SMC Alarmcentrale

Connect Security

Top Security

Eagle Eye Networks

SOBA

CDVI

Ajax Systems

Nimo Dog Security

Regio Control Veldt

NetworxConnect

G4S

PG Security Systems

Bosch Security Systems

VAIBS

Explicate

GFT

Optex

Multiwacht

SmartCell

Unii

Avigilon Alta

Alphatronics

Paxton

SmartSD

HD Security

VideoGuard levert nu ook Hanwha Vision

29 maart 2023
Redactie
12:55

Value Added Distributor VideoGuard breidt het assortiment camera’s uit met de modellen van Hanwha Vision. De apparatuur wordt ingezet om geavanceerde en veeleisende oplossingen te kunnen bieden met het beveiligingsplatform Security Center van Genetec.

Op de wereldmarkt is Hanwha Vision al een heel belangrijke speler. En ook de Benelux vormt voor de Zuid-Koreaanse fabrikant een snel groeiende markt. Ook VideoGuard ziet deze ontwikkeling. Beide bedrijven constateren dat er steeds meer vraag komt naar oplossingen met hardware van Hanwha en software van Genetec. Er is volgens Hanwha Vision dan ook duidelijk sprake van een bepaalde synergie die in heel veel landen goed werkt en die de bedrijven daarom ook in de Benelux willen uitrollen. De fabrikant ziet dat Genetec heel veel gevraagd wordt door Hanwha-gebruikers, terwijl andersom Genetec merkt dat heel veel klanten Hanwha-producten willen gebruiken. Daar komt bij dat de camera’s 100 procent NDAA-proof zijn en dus overal gebruikt mogen worden.

Vergaande integraties
Hanwha Vision levert een groot scala aan intelligente en multisensor-camera’s, waar ook een aantal interessante PTRZ-modellen. Daarnaast is er een volledige integratie van de AI-features. Zo legt de Hanwha AI-camera bijvoorbeeld merk, model en kleur van een auto vast, waarna het voertuig in Genetec makkelijk opgezocht kan worden. Ook als de camera naar personen kijkt maakt de integratie met Genetec het makkelijk hierin te zoeken of slimme instellingen te maken. Van VideoGuard is bekend dat ze hun producten heel goed kennen, dat ze een hele mooie demoruimte hebben en dat ze echt engineering doen voor hun klanten. Daarnaast zijn er hele mooie toekomstplannen met hun nieuwe pand. Hanwha Vision ziet daar samen veel groeipotentieel. Hanwha Group behoort tot de 500 grootste bedrijven ter wereld met een jaarlijkse omzet van 60 miljard dollar, waarvan ruim 800 miljoen dollar in beveiligingssystemen.”

Meer resultaat in minder tijd
De combinatie van marktpotentieel en techniek gaf voor VideoGuard uiteindelijk de doorslag om Hanwha aan het assortiment toe te voegen. Hanwha Vision heeft veel producten die iets toevoegen, zoals installatiegemak en gebruikersgemak, en VideoGuard zoekt juist naar producten waarmee zij hun klanten kunnen ontlasten met producten die meer resultaat in minder tijd bieden. Andersom zoekt Hanwha Vision een partner die zijn producten echt begrijpt en kan implementeren.”

Deel dit artikel via:

Vlog 8

Premium partners

Videoguard

Suricat

Seagate

Wordt een partner