Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

G4S

NetworxConnect

Nenova

Multiwacht

Ajax Systems

Top Security

Gold-IP

i-Pro

HD Security

Oribi ID Solutions

Crown Security Services

ASIS

Centurion

Nimo Dog Security

Sequrix

BHVcertificaat.online

Unii

Service Centrale Nederland

Connect Security

Trigion

HID

Paxton

ARAS

Akuvox

Lobeco

VEB

Securitas

Milestone

SOBA

SmartCell

Advancis

2N

Regio Control Veldt

VBN

Bosch Security Systems

Masset Solutions

Traka ASSA ABLOY

PG Security Systems

Nimo Drone Security

Optex

OSEC

VideoGuard

NIBHV

SMC Alarmcentrale

Bydemes

RoSecure

CSL

Uniview

DZ Technologies

Eagle Eye Networks

Eizo

Alarm Meldnet

Kiwa

Brivo

IDIS

ADI

VVNL

Seagate

De Beveiligingsjurist

GFT

CardAccess

20face

VAIBS

ASSA ABLOY

Explicate

Hikvision

JMB Groep

EAL

SmartSD

Secusoft

Alphatronics

Paraat

Add Secure

Hanwha Vision Europe

Avigilon Alta

CDVI

Dero Security Products

Genetec

Seris

VideoGuard ontvangt Platinum Partner-certificaat van Bosch

26 maart 2019
Redactie
05:42

Value added distributor VideoGuard heeft het Platinum Partner-certificaat van Bosch Security en Safety Systems ontvangen. Key accountmanager Harry Schilders en system engineer Dennis Verstraete ontvingen de bijbehorende award uit handen van sr. manager sales Nederland Gerard Otterspeer van Bosch.

Een distributeur wordt niet zomaar Platinum Partner van Bosch Security Systems. De fabrikant stelt eisen aan de omzet en de groei van distributeurs, maar vooral ook aan de deskundigheid. Bosch kijkt naar het aantal deskundige medewerkers en vooral ook naar het niveau waarop deze zijn opgeleid. Eind vorig jaar wist VideoGuard het vereiste niveau te behalen, nadat de support-medewerkers aan de Bosch Security Academy hun ‘master level’ hadden behaald. Dat is het hoogst haalbare niveau voor Bosch-specialisten. Daarmee zijn de medewerkers er nog niet, want hun certificaat blijft maar twee jaar geldig. Het wordt niet verlengd als zij zich niet regelmatig bijscholen. Op die manier blijven zij deskundig en op de hoogte van steeds weer de nieuwste ontwikkelingen.

Ontwikkelingspartner
VideoGuard dankt de promotie tot Platinum Partner ook aan de technische ontwikkelingen die men doorvoert, zoals de naadloze integratie met het Genetec-platform. Daardoor is het bedrijf niet alleen distributiepartner van Bosch, maar ook ontwikkelingspartner. Nog zo’n innovatie is end-to-end encryptie. Die zorgt ervoor dat beelden in de camera worden versleuteld en pas weer bij weergave worden ontsleuteld. Daardoor zijn zeer veilige IP- en cloud-oplossingen te ontwikkelen. VideoGuard en Bosch organiseren daarnaast gezamenlijke trainingen en seminars om de markt vertrouwd te maken met de nieuwste innovaties. Dat is van groot belang voor de toekomst van de beveiligingssector. Bosch en VideoGuard zijn er namelijk van overtuigd dat producten steeds meer op basis van dienstencontracten verkocht zullen worden en dan is gebruik van de cloud onontbeerlijk. Het is dan wel essentieel dat camerabeelden goed beveiligd overgedragen kunnen worden en dat kan nu, mede dankzij een intensief traject van VideoGuard in samenwerking met een van de installerende partners.

Neem voor meer informatie contact op via [email protected] of +31 850 410 510. In de Experience Room Montreal kan VideoGuard de mogelijkheden van Bosch live demonstreren..

Deel dit artikel via:

Vlog 6

Premium partners

Suricat

Videoguard

Seagate

Wordt een partner