Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Uniview

Eizo

Multiwacht

i-Pro

Advancis

SMC Alarmcentrale

Sequrix

Seagate

VideoGuard

HID

Seris

Connect Security

Masset Solutions

Paraat

VVNL

Crown Security Services

NIBHV

Nimo Drone Security

VEB

VBN

Hanwha Vision Europe

Bydemes

Avigilon Alta

Centurion

OSEC

RoSecure

Trigion

Alphatronics

Dero Security Products

Gold-IP

PG Security Systems

BHVcertificaat.online

Brivo

Genetec

De Beveiligingsjurist

CardAccess

SOBA

Top Security

ARAS

ADI

Optex

Akuvox

NetworxConnect

Milestone

Ajax Systems

HD Security

Bosch Security Systems

GFT

SmartSD

Alarm Meldnet

Add Secure

Kiwa

Lobeco

ASIS

2N

Explicate

EAL

Hikvision

20face

DZ Technologies

VAIBS

Nimo Dog Security

Oribi ID Solutions

IDIS

Regio Control Veldt

Service Centrale Nederland

Securitas

ASSA ABLOY

Nenova

SmartCell

Unii

CDVI

Secusoft

Traka ASSA ABLOY

Paxton

Eagle Eye Networks

JMB Groep

G4S

CSL

VideoGuard voegt Salto Sytems toe aan leveringsprogramma

8 april 2020
Redactie
12:08

Value added distributor VideoGuard levert nu ook de bekende sluit- en toegangsproducten van de Spaanse multinational Salto Systems. Het gaat hier met name om oplossingen waarmee mechanische sloten eenvoudig en snel zijn te vervangen. Ze werken in combinatie met onder andere Synergis van Genetec.

Salto behoort wereldwijd tot de bekendste merken in toegangsoplossingen. Het in 2001 opgerichte bedrijf richt haar innovatie met name op producten die geen ingewikkeld en kostbaar installatiewerk vereisen. Meestal hoeven alleen cilinders vervangen te worden. Daarom blijven de total costs of ownership relatief laag, terwijl toch uitstekende kwaliteit wordt geboden. Het assortiment omvat onder andere elektronische deurbeslagen, cilinders, paniekbalken, wandlezers, lockersloten en geavanceerde software. De voeding gaat via batterijen die uitzonderlijk lang meegaan. En als sleutels kunnen tags, kaarten en smartphones dienen.

Geen mechanische sleutels meer nodig
Dankzij de efficiënte oplossingen van Salto kunnen mechanische sleutels binnen organisaties volledig worden afgeschaft. De fabrikant biedt namelijk integratiemogelijkheden, die perfect aansluiten op bestaande systemen voor elektronisch toegangsbeheer. Met Salto Ship Integratie is nagenoeg elk type deur in het elektronische sluitplan op te nemen, wat de beheerkosten enorm omlaag brengt. Bovendien wordt beheer mogelijk via het veelzijdige en beproefde Synergis van Genetec, dat weer is uit te breiden tot Security Center, waarmee de complete beveiliging in het gebouw is te beheren.

Salto Virtual Network
De oplossingen van Salto bieden alle voordelen van elektronisch toegangsbeheer, zoals het eenvoudig bepalen wie, waar en wanneer toegang heeft, het op afstand aanpassen van autorisaties en het centraal monitoren van wat er gebeurt in het gebouw. Dit alles kan dus ook via Synergis van Genetec. Daarmee is ook na te gaan of het beveiligingsbeleid wordt nageleefd en hoe de technische staat (batterijen) is van de producten. Verder kunnen sloten draadloos op afstand worden geopend. De communicatie tussen de sloten en de server kan via het Salto Virtual Network of via ‘data-on-card’. In het laatste geval slaan de kaarten of tags alle handelingen op, die aan de server worden doorgegeven als de gebruiker zich aanmeldt bij een daarop aangesloten lezer, bijvoorbeeld bij de hoofdingang. Het nieuwste op dit gebied is Salto Sallis Integratie. Met deze technologie zijn sloten nog eenvoudiger elektronisch te maken en te integreren in het bestaande elektronische toegangsbeheer.

De producten van Salto voldoen aan alle gangbare Europese standaards en zijn met RF IEEE 802.15.4 en AES 128 bit beveiligd tegen manipulatie. Vanzelfsprekend zijn de oplossingen live en in combinatie met Genetec te ervaren in de Montréal Experience Room. Meer informatie is op te vragen via [email protected] of telefonisch via +31 (0)85 041 05 10.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Videoguard

Suricat

Seagate

Wordt een partner