Videointercom van 2N uitgebreid met domotica

De 2N Indoor Touch 2.0 voor de deurintercoms van het door SmartSD vertegenwoordigde 2N is een stijlvol bedieningspaneel met 7″ aanraakscherm. Nieuw is dat het apparaat vier keer zoveel kracht heeft om domoticasystemen te ondersteunen.

Het voor appartementsgebouwen ontwikkelde bedieningspaneel is geschikt voor het accepteren van videogesprekken en toegangsbeheer. Daarnaast kunnen er slimme huishoudelijke en zakelijke apparaten mee worden beheerd. Bijzonder is ook de mogelijkheid om beelden en gesprekken op te nemen. Bijvoorbeeld als iemand aanbelt terwijl er niemand thuis is. De bezoeker kan dan een bericht inspreken. Speciale audiotechniek zorgt voor geluidsopnames van hoge kwaliteit.

Logische uitbreiding
Maar de grootste vernieuwing is ondersteuning van apps voor domotica. Via Android-applicaties is het mogelijk om via de 2N Indoor Touch 2.0 onder andere de verlichting, airconditioning, bewakingscamera’s en rolluiken te bedienen. Op zich een logische uitbreiding, want het paneel is bedoeld voor het topsegment van de markt, waar mensen doorgaans makkelijker geld over hebben voor wat extra comfort. De installatie van het apparaat is volgens 2N eenvoudig en kan in ongeveer 15 minuten worden gedaan. Het apparaat kan ook op afstand worden beheerd via internet. Aansluiting is mogelijk met een Ethernet-kabel, die zowel PoE als datacommunicatie biedt. Ook is er een wifi-versie voor als bekabeling niet mogelijk of wenselijk is.
De 2N Indoor Touch 2.0 wordt geleverd in een zwart of wit ontwerp met optionele wifi-connectiviteit.

Meer informatie is te verkrijgen via SmartSD.

Deel dit artikel via: