Vier vernieuwingen in Dahua’s WizSense 3-cameraserie

Dahua heeft de nieuwe WizSense 3-serie uitgebracht met vier belangrijke updates om aan hogere eisen voor AI-nauwkeurigheid en betere beeldkwaliteit in diverse scenario’s te voldoen. De serie biedt ook optimalisatie van alarmnauwkeurigheid en zoekefficiëntie.

WizSense, geïntroduceerd door Dahua Technology, is een reeks van brede AI-producten en oplossingen die een onafhankelijke AI-chip en deep learning-algoritmes gebruiken. De technologie kan mensen en voertuigen in een beeld met hoge nauwkeurigheid herkennen, zodat gebruikers zich op echte doelen kunnen richten. WizSense richt zich op mensen en voertuigen, zodat iedereen kan profiteren van intelligente functies, eenvoudige configuratie en inclusieve producten.

Functies
SMD 4.0: Met verbeterde AI-mogelijkheden filtert de SMD-functie irrelevante objecten in de scène uit. Uitgerust met een nieuw diep lerend algoritme, is SMD 4.0 geoptimaliseerd om kleine en grote dieren in de scène uit te filteren om onnodige alarmen te voorkomen.

Quick Pick: Quick Pick-technologie kan snel menselijke/voertuig doelen van belang identificeren, wat het zoeken naar relevante SMD gebeurtenissen optimaliseert. Met een integratie van intelligente functies van zowel camera’s als recorders, kan deze functie menselijke/voertuig doelen zoeken op basis van een AI-algoritme dat kleding- en voertuigkleuren kan onderscheiden en vergelijken.

AI SSA: AI SSA-technologie (Scene Self-adaption) is gebaseerd op een diep lerend algoritme dat op intelligente wijze meerdere scènes kan identificeren en zich kan aanpassen aan optimale beelden.

AI Coding(IP Solution): Met de verbetering van de beeldresolutie, hoe de beeldkwaliteit te behouden en tegelijkertijd opslagkosten te besparen is een van de meest verontrustende problemen van gebruikers geworden. Gebaseerd op CBR (Constant Bit Rate), past WizSense AI Coding de bitsnelheid dynamisch toe, waardoor duidelijke doelbeelden worden verkregen terwijl meer dan 25% bitsnelheid wordt bespaard in vergelijking met H.265.
Deel dit artikel via: