Wie wint de V-factor 2022?

Woensdag 23 november wordt tijdens de Branchemiddag bekend gemaakt welke beveiliger de V-factor van 2022 gaat winnen. De jury bepaalt wie wint, maar er is ook een publieksprijs. Daarvoor kan iedereen stemmen via de sociale mediakanalen van de branchevereniging. De kandidaat met de meeste likes wint! 

De genomineerde kandidaten zijn Arno Hofstede, Janske Croijmans en Jelle Verhulst. Zij gaven de beste antwoorden op de vragen in de voorronde en werden daarom uitgenodigd om zichzelf op 2 november te presenteren voor de camera. De filmpjes zijn te bekijken via de linkjes onder hun namen hierboven en op de sociale mediakanalen LinkedIn, Facebook en Instagram. Iedereen wordt opgeroepen om de filmpjes te bekijken en een favoriet te kiezen.

Branchemiddag
Op woensdag 23 november wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens de jaarlijkse branchemiddag waarbij Sander Schaepman (bekend van tv-programma Hunted) de deelnemers, samen met vier sprekers, meeneemt in de ontwikkelingen van de branche. Cintha Fenne gaat het hebben over grensoverschrijdend gedrag. Desiree de Ronde over goede voeding. Jacqueline Panneman over loopbaanontwikkeling. En Stephan Kapma over de-escalerend optreden. Aanmelden voor deze middag is nog mogelijk via deze link.

Deel dit artikel via: