Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

OSEC

VVNL

Nenova

Alphatronics

IDIS

Optex

Hanwha Vision Europe

Nimo Dog Security

Hikvision

SmartCell

Eagle Eye Networks

SmartSD

Add Secure

CDVI

HD Security

Traka ASSA ABLOY

EAL

HID

Uniview

Nimo Drone Security

Kiwa

Masset Solutions

ASIS

Milestone

BHVcertificaat.online

Oribi ID Solutions

Seris

Crown Security Services

CardAccess

ASSA ABLOY

NIBHV

Dero Security Products

Unii

ARAS

GFT

DZ Technologies

De Beveiligingsjurist

CSL

PG Security Systems

Avigilon Alta

Secusoft

ADI

NetworxConnect

JMB Groep

G4S

VAIBS

Seagate

Connect Security

VBN

VideoGuard

i-Pro

Top Security

SOBA

Gold-IP

VEB

SMC Alarmcentrale

Explicate

RoSecure

Advancis

Service Centrale Nederland

Paxton

Eizo

Alarm Meldnet

Trigion

Centurion

Bydemes

Sequrix

Lobeco

20face

Ajax Systems

Paraat

Brivo

Akuvox

Bosch Security Systems

Multiwacht

Genetec

Regio Control Veldt

Securitas

2N

14 december 2023
Redactie
15:04

Op de Veilig Wonen Dag op 25 juni 2024 vinden weer de PKVW-verkiezingen plaats. Er zijn prijzen te winnen voor het beste PKVW-product, PKVW-project en PKVW-bedrijf met en zonder personeel.

Ben jij betrokken geweest bij een mooi bouwproject (woongebouw, wooncomplex of-wijk), dat in de afgelopen twee jaar is opgeleverd met het Politiekeurmerk Veilig Wonen? Meld dit project dan snel hier aan. Je kunt zo in aanmerking komen voor de nominatie van het beste PKVW-project van 2024.

Ben jij producent van inbraakwerende producten en heb jij de afgelopen twee jaar een innovatief PKVW-product op de markt gezet? Meld je product dan hier aan voor de verkiezing van het beste PKVW-product 2024. Als je bij één van de drie genomineerden hoort, die meedingen naar deze felbegeerde prijs, is het de bedoeling dat je ook met een stand aanwezig bent op de Veilig Wonen Dag.

Het beste PKVW-product wordt niet alleen door de jury bepaald, maar juist ook door de deelnemers van de Veilig Wonen Dag. Zij bezoeken jouw stand tijdens de bijeenkomst en de beurssafari, zodat jij jouw product aan hen kunt demonstreren.

Ben of ken jij een PKVW-bedrijf met of zonder personeel, dat zichzelf goed op de kaart weet te zetten en absoluut uitgeroepen moet worden tot het beste PKVW-bedrijf van 2024? Meld dat bedrijf dan aan. Het bedrijf dingt dan mee naar één van de twee prijzen: Beste PKVW bedrijf zonder personeel of Beste PKVW-bedrijf met personeel.

Prijzen PolitiekeurmerkDe winnaars van alle categorieën krijgen een promotiefilmpje aangeboden om breed in de markt in te zetten. Daarnaast is er voor elke categorie een bokaal en elke prijswinnaar krijgt een speciaal digitaal PKVW-logo met de tekst ‘Beste PKVW-bedrijf met personeel 2024’, Beste PKVW-bedrijf zonder personeel 2024’, ‘Beste PKVW-product 2024’ en ‘Beste PKVW-project 2024’. Het PKVW-bedrijf met personeel krijgt ook een reportage in het vakblad Raam en Deur.

Meld je aan voor verkiezingen Politiekeurmerk

Wil jij jezelf of een ander nomineren voor de PKVW-verkiezingen. Ga dan naar de aanmeldingspagina op de Veilig Wonen Dag website.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Videoguard

Seagate

Suricat

Wordt een partner