Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Dero Security Products

Eizo

Bydemes

Hanwha Vision Europe

Service Centrale Nederland

Nimo Drone Security

HD Security

Alarm Meldnet

Traka ASSA ABLOY

Multiwacht

SOBA

Alphatronics

Uniview

Seagate

ASSA ABLOY

Bosch Security Systems

SmartCell

BHVcertificaat.online

Avigilon Alta

GFT

ADI

Lobeco

VEB

Milestone

VVNL

ASIS

Seris

Masset Solutions

RoSecure

NIBHV

Akuvox

G4S

Trigion

Gold-IP

Secusoft

De Beveiligingsjurist

Oribi ID Solutions

Connect Security

Crown Security Services

2N

20face

Genetec

OSEC

DZ Technologies

Nimo Dog Security

Explicate

VideoGuard

Ajax Systems

HID

Regio Control Veldt

CDVI

NetworxConnect

SmartSD

Add Secure

Kiwa

Sequrix

VAIBS

Top Security

Nenova

Advancis

PG Security Systems

Centurion

IDIS

Paraat

Eagle Eye Networks

Paxton

i-Pro

ARAS

SMC Alarmcentrale

Securitas

VBN

CardAccess

EAL

Unii

CSL

Brivo

Optex

Hikvision

JMB Groep

14 december 2023
Redactie
15:04

Op de Veilig Wonen Dag op 25 juni 2024 vinden weer de PKVW-verkiezingen plaats. Er zijn prijzen te winnen voor het beste PKVW-product, PKVW-project en PKVW-bedrijf met en zonder personeel.

Ben jij betrokken geweest bij een mooi bouwproject (woongebouw, wooncomplex of-wijk), dat in de afgelopen twee jaar is opgeleverd met het Politiekeurmerk Veilig Wonen? Meld dit project dan snel hier aan. Je kunt zo in aanmerking komen voor de nominatie van het beste PKVW-project van 2024.

Ben jij producent van inbraakwerende producten en heb jij de afgelopen twee jaar een innovatief PKVW-product op de markt gezet? Meld je product dan hier aan voor de verkiezing van het beste PKVW-product 2024. Als je bij één van de drie genomineerden hoort, die meedingen naar deze felbegeerde prijs, is het de bedoeling dat je ook met een stand aanwezig bent op de Veilig Wonen Dag.

Het beste PKVW-product wordt niet alleen door de jury bepaald, maar juist ook door de deelnemers van de Veilig Wonen Dag. Zij bezoeken jouw stand tijdens de bijeenkomst en de beurssafari, zodat jij jouw product aan hen kunt demonstreren.

Ben of ken jij een PKVW-bedrijf met of zonder personeel, dat zichzelf goed op de kaart weet te zetten en absoluut uitgeroepen moet worden tot het beste PKVW-bedrijf van 2024? Meld dat bedrijf dan aan. Het bedrijf dingt dan mee naar één van de twee prijzen: Beste PKVW bedrijf zonder personeel of Beste PKVW-bedrijf met personeel.

Prijzen PolitiekeurmerkDe winnaars van alle categorieën krijgen een promotiefilmpje aangeboden om breed in de markt in te zetten. Daarnaast is er voor elke categorie een bokaal en elke prijswinnaar krijgt een speciaal digitaal PKVW-logo met de tekst ‘Beste PKVW-bedrijf met personeel 2024’, Beste PKVW-bedrijf zonder personeel 2024’, ‘Beste PKVW-product 2024’ en ‘Beste PKVW-project 2024’. Het PKVW-bedrijf met personeel krijgt ook een reportage in het vakblad Raam en Deur.

Meld je aan voor verkiezingen Politiekeurmerk

Wil jij jezelf of een ander nomineren voor de PKVW-verkiezingen. Ga dan naar de aanmeldingspagina op de Veilig Wonen Dag website.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Suricat

Videoguard

Seagate

Wordt een partner