Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Top Security

Ajax Systems

HD Security

Masset Solutions

Nenova

Alarm Meldnet

Oribi ID Solutions

Unii

VBN

20face

Explicate

IDIS

Genetec

Optex

Centurion

ASIS

Regio Control Veldt

Add Secure

Dero Security Products

DZ Technologies

Nimo Dog Security

HID

G4S

VEB

Seagate

Trigion

Service Centrale Nederland

OSEC

Bydemes

VideoGuard

Crown Security Services

ADI

BHVcertificaat.online

CardAccess

Hikvision

ASSA ABLOY

Lobeco

Avigilon Alta

SOBA

De Beveiligingsjurist

Traka ASSA ABLOY

SmartSD

Alphatronics

JMB Groep

CSL

GFT

Bosch Security Systems

VVNL

Uniview

NIBHV

SmartCell

Multiwacht

VAIBS

Seris

Eizo

Sequrix

SMC Alarmcentrale

Securitas

Secusoft

Advancis

RoSecure

Eagle Eye Networks

Brivo

Hanwha Vision Europe

Nimo Drone Security

Kiwa

EAL

2N

ARAS

CDVI

Gold-IP

PG Security Systems

i-Pro

Akuvox

Paraat

Milestone

Paxton

NetworxConnect

Connect Security

Bedrijvenregister

Op deze pagina vindt u uitgebreide beschrijvingen van toonaangevende bedrijven, alsmede de op BeveiligingNieuws.nl verschenen nieuwsberichten, projecten en vacatures van deze bedrijven.

Addvals

Addvals is producent en leverancier van AppVision. Dat is een platform voor het beheer van beveiligingsinstallaties van diverse merken. Met het platform zijn ook andere gebouwgebonden installaties eenvoudig via één interface te beheren.

Alarm Meldnet – voor een gerust gevoel

Alarm Meldnet is een Europees gecertificeerde particuliere alarmcentrale (PAC) met vestigingen in Roermond en Maastricht-Airport. Het bedrijf bewaakt duizenden objecten en personen 24/7 op afstand. Van bedrijfspanden en woningen tot technische installaties en voer- en vaartuigen, maar ook ouderen die alleen wonen en alleenwerkers.

ARAS Security

ARAS Security Benelux is een distributeur met meerwaarde. Dit houdt in dat het bedrijf elektronische beveiligingsproducten en -systemen levert, maar daarbij ook uitgebreide ondersteuning biedt. Installatie gebeurt door deskundige installatiepartners en die kunnen bij complexe uitdagingen altijd terugvallen op specialistische teams per productgroep. ARAS kan zelfs complete projectbegeleiding bieden, zodat de opdrachtgever voor elke situatie de meest optimale oplossing aangeboden krijgt.

ASSA ABLOY

ASSA ABLOY Nederland BV, een dochteronderneming van de ASSA ABLOY Groep, is dé expert op het gebied van het vergrendelen en ontgrendelen van deuren in zowel de utiliteits- als woningbouwsector.

Automatic Signal

Automatic Signal is dé expert in beveiligingstechniek. Het bedrijf biedt toegangscontrole-, inbraakalarm-, camera- en managementsystemen aan klanten die beveiliging serieus nemen en die een bewezen betrouwbare partner nodig hebben. Die kunnen bij Automatic Signal terecht voor advies, ontwerp & engineering, plaatsing & onderhoud en nazorg & service. Met decennia aan ervaring en toegewijde medewerkers zorgt Automatic Signal voor maatwerk en duurzame beveiligingstechnische oplossingen.

Boon Edam

Koninklijke Boon Edam is wereldwijd actief met de realisatie van oplossingen voor een comfortabele en veilige toegang. Klanten zijn winkels, kantoren, andere bedrijfsgebouwen, sportcomplexen en high risk-locaties. Het bedrijf levert ambachtelijk maatwerk, waarbij altijd de nieuwste technologieën en beste materialen worden toegepast.

Bosch Security and Safety Systems Nederland

Bosch Security and Safety Systems heeft een breed aanbod hoogwaardige beveiligingsoplossingen voor alle industrieën. Het bedrijf maakt onderdeel uit van een wereldwijde onderneming met klanten in meer dan 130 landen. Tot het portfolio behoren camerasystemen, toegangsapparatuur, brandmeldsystemen en apparatuur voor inbraakdetectie.

CDVI

De CDVI Group is een wereldwijde fabrikant van geavanceerde beveiligingsoplossingen en biedt een breed scala aan innovatieve producten, van online en standalone toegangscontrole tot vergrendeling, deurautomatisering en de volgende generatie biometrische toegangssystemen. CDVI maakt hoogwaardige producten die de veiligheid verhogen en de mobiliteit verbeteren in elk industrieel, commercieel of residentieel gebouw.

DZ Technologies

DZ Technologies is gespecialiseerd in het ondersteunen van installateurs bij het realiseren van complexe en/of omvangrijke beveiligingsprojecten op basis van met name het platform van Milestone Systems. De ondersteuning omvat het complete traject van ontwerp tot en met onderhoud.

EAL

EAL is al ruim 50 jaar een Nederlandse fabrikant van securitymanagement- en toegangssystemen. Ook ontwikkelt het bedrijf technologie voor mobiele datacommunicatie, volgsystemen en voicerecording op basis van digitale, analoge en VOIP-telefoonlijnen.

Genetec

Genetec Inc. is een internationaal technologiebedrijf dat zich al meer dan 25 jaar inzet voor de transformatie van digitale beveiliging. De multinational ontwikkelt oplossingen om de beveiliging, het inzicht en de bedrijfsvoering te verbeteren voor bedrijven, overheden en de gemeenschappen waarin we leven. Het belangrijkste product, Security Center, is een platform met open architectuur dat IP-gebaseerde videobewaking, toegangscontrole, automatische nummerplaatherkenning (ANPR), communicatie en analysetools unificeert.

HB Bewaking

HB Bewaking is een particuliere beveiligingsorganisatie die zich concentreert op Amsterdam, Amstelveen, Haarlemmermeer en omstreken. De beveiligers beschermen woningen, bedrijven en andere eigendommen. Er wordt zowel preventief met mobiele surveillance geopereerd als reactief met razendsnelle alarmopvolging. Het bedrijf signaleert, alarmeert en rapporteert bij eventuele calamiteiten.

IDIS

IDIS is een internationaal bedrijf in camera-observatie oplossingen. IDIS ontwerpt, ontwikkelt, produceert en verkoopt cctv-systemen aan de professionele installateur. Het bedrijf biedt een uitgebreid scala aan observatiecamera’s, recorders (NVR ‘s), switches, monitoren, VMS (software) en accessoires. Alle producten zijn volledig compatibel met elkaar en toekomstbestendig.

NIBHV

Het Nederlands Instituut Bedrijfshulpverlening (NIBHV) is dé autoriteit als het gaat om de certificering van bhv-cursussen en les- en leerstof voor bhv. Bij het NIBHV staat kwaliteit voorop en wordt altijd volgens de laatste wet- en regelgeving gewerkt.

Regio Control

Regio Control is een veelzijdig beveiligingsbedrijf met een groot aantal diensten. Het bedrijf beschikt over een eigen videotoezichtcentrale, verzorgt objectbeveiliging, mobiele surveillance, evenementenbeveiliging en transportbegeleiding. Ook kan de klant gebruik maken van projecteringsdeskundigen, preventiemedewerkers, bedrijfshulpverleners, brandwachten en verkeersregelaars.

Securitas

Securitas Nederland behoort tot de grootste leveranciers van beveiligingsoplossingen die organisaties helpen bij het beschermen van mensen, eigendommen en activa. Met decennia aan ervaring en een bewezen staat van dienst in de beveiligingsindustrie, speelt Securitas een cruciale rol bij het waarborgen van de veiligheid in Nederland.

SequriX

SequriX is een geavanceerde softwareoplossing die de beveiligingsbranche transformeert door oplossingen voor mobiele surveillance, objectbeveiliging en alarmopvolging te integreren in één krachtig platform. Dit stelt beveiligingsbedrijven in staat om hun operaties te optimaliseren, datagestuurde beslissingen te nemen en hun omzet te verhogen via digitale samenwerking.

Trigion

Trigion behoort tot de grootste particuliere beveiligingsorganisaties in Nederland en biedt een veelzijdig aanbod van diensten en innovatieve technische oplossingen. Het bedrijf is onderdeel van Facilicom dat alles kan leveren wat voor commerciële huisvestiging benodigd is.

VAIBS

VAIBS is ontwikkelaar en leverancier van het Vaidio Video AI Analyticsplatform waarmee het (overheids)organisaties ondersteunt in het automatiseren van inspectie- en detectietaken binnen verschillende sectoren, zoals safety, security, operations, healthcare en retail.

Videoguard

Videoguard ondersteunt installateurs en integrators bij de realisatie van kleine tot zeer grote beveiligingsprojecten op basis van het Genetec-platform in combinatie met randapparatuur van diverse toonaangevende merken.

Vlog 5

Premium partners

Videoguard

Seagate

Suricat

Wordt een partner