Adverteren

Verhoog de vraag naar uw producten en diensten.

Adverteren op Beveiliging Nieuws is gericht adverteren. Bezoekers van de populaire website zijn met name professionals die dagelijks eenvoudig op de hoogte willen blijven van het relevante nieuws binnen hun vakgebied. De loyaliteit aan Beveiliging Nieuws is opvallend hoog en het aantal gebruikers van de website groeit ondanks het al enorme bereik nog elke dag.

Beveiliging Nieuws bereikt ruim 40 duizend geïnteresseerden op het gebied van beveiliging, veiligheid, security management en cybersecurity per maand. Over de gehele website zijn dit ruim een miljoen pageviews per jaar.

Overweeg ook een partnership. Als beveiligingsbedrijf kunt u dan al vanaf 1180 euro per jaar uw nieuwsberichten kwijt op ons platform en krijgt u bovendien ondersteuning bij het schrijven en publiceren daarvan. Op de homepage ziet u de logo’s van de bedrijven die u reeds zijn voorgegaan.

De mediakit bevat informatie over de mogelijkheden om te publiceren, adverteren inclusief bezoekersaantallen en tarieven.

Opvragen van de mediakit kan hier en is geheel vrijblijvend.

NIEUWSBRIEF

Elke ochtend beginnen ruim 6000 professionals in beveiliging en veiligheid hun dag met de nieuwsbrief van Beveiliging Nieuws. Voor slechts 165 euro per dag staat u met uw advertorial bovenaan. De advertorial bestaat uit een titel, een banner van 468 x 60 pixels, een informatieve tekst van maximaal veertig woorden en een knop met hyperlink naar uw website. Voor meerdere dagen betaalt u slechts 130 euro per dag, wanneer de dagen direct op de eerste dag volgen.

Interesse? Stuur een mail naar [email protected].