Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Nimo Drone Security

SMC Alarmcentrale

CSL

ASSA ABLOY

Top Security

HID

Traka ASSA ABLOY

Seris

HD Security

De Beveiligingsjurist

PG Security Systems

Centurion

Avigilon Alta

EAL

Hikvision

VVNL

SmartSD

Paxton

IDIS

Regio Control Veldt

Nimo Dog Security

Alphatronics

CardAccess

Eizo

CDVI

Genetec

2N

G4S

DZ Technologies

Securitas

20face

Secusoft

Trigion

Milestone

OSEC

Service Centrale Nederland

JMB Groep

NIBHV

Lobeco

Alarm Meldnet

i-Pro

Multiwacht

ASIS

VAIBS

Sequrix

VEB

Ajax Systems

Connect Security

BHVcertificaat.online

SmartCell

Brivo

Oribi ID Solutions

Optex

SOBA

Hanwha Vision Europe

Bydemes

Bosch Security Systems

GFT

VideoGuard

Dero Security Products

Add Secure

Akuvox

Seagate

NetworxConnect

ADI

Kiwa

ARAS

Paraat

Unii

VBN

Nenova

Explicate

Gold-IP

Uniview

RoSecure

Masset Solutions

Crown Security Services

Advancis

Eagle Eye Networks

Anticipate London

Van 2 tot en met 4 december vindt in ExCeL London het nieuwe evenement Anticipate London plaats. Dit is de voortzetting van de beveiligingsvakbeurzen Ifsec, Firex, Facilities Show en Safety & Health Expo. Het evenement zal voor de eerste keer samenvallen met de Security and Fire Excellence Awards, georganiseerd in Grosvenor House, Park Lane in Londen op 2 december.

Anticipate London ontstond als resultaat van gesprekken met leden van een toekomstgerichte adviesraad, waarin leiders op het gebied van beveiliging, veiligheid, facilitymanagement en vastgoed van zowel FTSE 250-organisaties als de bredere publieke sector zitting hebben. Gekeken werd naar uitdagingen en kansen, zoals technologische innovatie en digitalisering, opkomende maatschappelijke en mondiale risico’s, klimaatverandering en overheidswetgeving. Dat leidde tot de conclusie dat er een nieuw forum nodig is om leiders van vastgoed en mensen samen te brengen en oplossingen te presenteren die een veiligere, slimmere toekomst voor iedereen creëren, aldus de beursorganisatie.

Groter geheel
Exposanten en langlopende evenementpartners van de vier voorgaande evenementen moeten er volgens de organisator van Anticipate London zeker van zijn dat de technische seminars nog steeds zullen bestaan zoals ze altijd hebben bestaan, maar wel zal Anticipate London zich richten op de toekomstgerichte professional die geïnteresseerd is het grotere geheel.
Bij de introductie zei Alex Robertson, hoofd Marketing van Anticipate London, dat uitgebreid onderzoek en overleg met experts uit de industrie had plaatsgevonden voor het bedenken en implementeren van het nieuwe merk. ‘Anticiperen’ is een woord dat sterke weerklank vindt bij professionals die verantwoordelijk zijn voor de bescherming van werknemers – de meest waardevolle hulpbron van een organisatie. Het spreekt over de noodzaak om ons bewust te zijn van risico’s en opkomende bedreigingen, terwijl het ook indicatief is voor het toekomstgericht zijn en anticiperen op de nieuwste technologie, normen en overheidswetgeving.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Suricat

Seagate

Videoguard

Wordt een partner