Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Nimo Drone Security

EAL

Dero Security Products

Top Security

Explicate

Centurion

Nimo Dog Security

HID

Nenova

VEB

Paraat

CardAccess

NIBHV

i-Pro

BHVcertificaat.online

Uniview

Avigilon Alta

Regio Control Veldt

DZ Technologies

Traka ASSA ABLOY

Milestone

Connect Security

Bydemes

Securitas

Hikvision

ASIS

Service Centrale Nederland

CSL

Advancis

Trigion

VVNL

SmartSD

Add Secure

Unii

Brivo

Genetec

20face

Gold-IP

VideoGuard

OSEC

CDVI

2N

HD Security

De Beveiligingsjurist

GFT

Hanwha Vision Europe

Optex

Akuvox

Kiwa

VBN

Bosch Security Systems

Masset Solutions

SOBA

JMB Groep

G4S

Eizo

Paxton

SmartCell

ASSA ABLOY

Alarm Meldnet

ARAS

ADI

SMC Alarmcentrale

NetworxConnect

Sequrix

Eagle Eye Networks

Seagate

Ajax Systems

Seris

Secusoft

Lobeco

Oribi ID Solutions

Multiwacht

PG Security Systems

RoSecure

Crown Security Services

IDIS

Alphatronics

VAIBS

Bosch BVMS maakt vinden en volgen van objecten mogelijk

1 maart 2024
Redactie
08:06

BVMS 12.1 is de nieuwste versie van het modulaire, veerkrachtige videomanagementsysteem van Bosch Security Systems. Hiermee wordt het vinden en volgen van objecten mogelijk via meerdere camera’s. Centralisten hoeven niet langer te schakelen tijdens het volgen van een object.

De nieuwe mogelijkheid is ontstaan doordat de software gelijktijdig de metadata van meerdere camera-feeds kan onderzoeken. Met deze zogenoemde Forensic Search-functie zijn eenvoudig opnames te verkennen tijdens onderzoeken, kan gezocht worden naar beweging in een geselecteerd gebied of kunnen gebeurtenissen in opgenomen videogegevens worden gevonden, zoals objecten die een gebied binnenkomen of verlaten, een route afleggen, rondhangen in een gebied en meer. Beschikbare IVA-metagegevens worden gebruikt, zodat opnames niet handmatig opnieuw hoeven te worden afgespeeld. Operators kunnen zoekregels wijzigen, zelfs nadat een gebeurtenis heeft plaatsgevonden.

Snel zoeken op meerdere camera’s
De centralist kan sneller een exacte zoekopdracht uitvoeren op meerdere camera’s door een enkele taak te configureren en deze toe te passen op alle camera’s die zijn geopend in de afspeelmodus. Deze methode vereenvoudigt het configuratieproces en zorgt ervoor dat snel resultaten worden verkregen.
De bewakingsmogelijkheden zijn te maximaliseren met de Bosch rule engine. Definieer eenvoudig specifieke zoekcriteria voor elke camera, zelfs in complexe scenario’s. Elke camera kan afzonderlijk worden geconfigureerd, maar het zoekproces kan slechts eenmaal worden uitgevoerd, waardoor geavanceerde zoekscenario’s mogelijk zijn. Het werk is verder te stroomlijnen met globaal zoeken naar taken voor één of meerdere camera’s. Camera’s zijn met gemak te ontkoppelen en te beheren. Met één klik kan elke camera op een specifieke tijdpositie worden gehouden of worden aangepast met de intuïtieve bediening.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via:

Vlog 4

Premium partners

Seagate

Videoguard

Suricat

Wordt een partner