Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Eizo

Alarm Meldnet

CardAccess

Centurion

i-Pro

NetworxConnect

Bosch Security Systems

Oribi ID Solutions

Trigion

Add Secure

DZ Technologies

Paxton

SmartSD

Top Security

ASIS

SmartCell

Unii

Genetec

NIBHV

Brivo

VEB

GFT

Alphatronics

Milestone

CSL

VVNL

G4S

Nimo Drone Security

RoSecure

Sequrix

VideoGuard

Paraat

Dero Security Products

Akuvox

2N

ASSA ABLOY

Traka ASSA ABLOY

Eagle Eye Networks

Kiwa

HD Security

Securitas

Multiwacht

VAIBS

Optex

Seagate

De Beveiligingsjurist

Gold-IP

SOBA

Lobeco

CDVI

Masset Solutions

Nimo Dog Security

Regio Control Veldt

Hikvision

Service Centrale Nederland

VBN

20face

Advancis

BHVcertificaat.online

Connect Security

Crown Security Services

ADI

IDIS

Ajax Systems

SMC Alarmcentrale

Uniview

Seris

Avigilon Alta

OSEC

Hanwha Vision Europe

PG Security Systems

EAL

ARAS

Explicate

JMB Groep

Bydemes

Secusoft

Nenova

HID

Innovatief beheer van beveiliging en slimme woning

26 maart 2024
Redactie
06:59

Nieuw op het FireSafety & Security Event is de Amerikaanse techreus Alarm.com. Deze leverancier van clouddiensten voor beveiligings- en IoT-oplossingen, bedient meer dan 9 miljoen tevreden gebruikers wereldwijd, dankzij nauwe samenwerkingen met installateurs over de hele wereld.

Bij Alarm.com, dat sinds kort in Nederland actief is, werkt een team van honderden ontwikkelaars aan innovatieve software voor zowel eindgebruikers als installateurs in de beveiligingsbranche. Het platform van Alarm.com integreert verschillende fabrikanten van alarmpanelen en andere hardware, waardoor gebruikers een ruime keuze hebben, variërend van basisinstallaties tot professionele hybride systemen.

Opvallende voordelen
De producten hebben volgens Alarm.com opvallende voordelen. Zo wordt een snelle en esthetisch aantrekkelijke app geleverd, waarmee gebruikers met gemak hun beveiligings- en smart home-systemen kunnen beheren met behulp van een intuïtieve interface die een vlekkeloze gebruikerservaring garandeert.
Een ander voordeel is dat gebruikers met Alarm.com kunnen profiteren van naadloze integraties op het gebied van beveiliging, video, toegangscontrole en smart home. Al deze functionaliteiten worden beheerd via één app, waardoor het makkelijker dan ooit is om een volledig geïntegreerd beveiligingssysteem te beheren.
Voor installateurs biedt Alarm.com aanvullende diensten die efficiënt werken bevorderen en meer zakelijke kansen creëren. Het terugkerende inkomstenmodel zorgt voor een continue groei van de maandelijkse omzet, terwijl installateurs kunnen profiteren van een breed scala aan ondersteunende services om hun bedrijf te laten groeien.

Het team van Alarm.com staat achter in hal 7 op stand B.29 klaar om alles te vertellen over de innovatieve oplossingen die geboden worden voor zowel particulieren als het MKB.

Deel dit artikel via:

Vlog 4

Premium partners

Suricat

Videoguard

Seagate

Wordt een partner