Beveiliging nieuws

Onze partners

Top Security

Multiwacht

OSEC

VBN

RoSecure

CSL

Traka ASSA ABLOY

EAL

GFT

ASSA ABLOY

Eizo

Securitas

Paxton

Oribi ID Solutions

IDIS

Nenova

HD Security

SMC Alarmcentrale

Trigion

NIBHV

Sequrix

Uniview

Dero Security Products

Alphatronics

Service Centrale Nederland

G4S

JMB Groep

ADI

Explicate

VVNL

DZ Technologies

Optex

ARAS

Seris

20face

De Beveiligingsjurist

Nimo Drone Security

Bosch Security Systems

Advancis

Unii

Regio Control Veldt

CDVI

Kiwa

PG Security Systems

VideoGuard

NetworxConnect

VEB

Seagate

Secusoft

HID

Brivo

ASIS

SOBA

VAIBS

Centurion

BHVcertificaat.online

Gold-IP

Bydemes

Genetec

Ajax Systems

SmartSD

Hikvision

Eagle Eye Networks

Akuvox

Alarm Meldnet

Add Secure

Hanwha Vision Europe

SmartCell

Paraat

CardAccess

Connect Security

Avigilon Alta

Masset Solutions

Lobeco

2N

Milestone

Nimo Dog Security

i-Pro

Crown Security Services

Hemmink brengt innovaties voor hoger brandveiligheidsniveau

27 maart 2024
Redactie
07:18

Tijdens het FireSafety & Security Event 2024 presenteert Hemmink in hal 7 op stand B.37 twee vooruitstrevende innovaties die de huidige en toekomstige uitdagingen in de brandveiligheid adresseren. Zo wordt realtime inzicht gegeven in alle rookmelders en brengt het bedrijf een fail safe systeem voor deurdrangers en rookkleppen.

De nieuwe Gateway-oplossing gaat verder dan het eenvoudig monitoren van rookmelders in uitdagende woonomgevingen. Het biedt een strategische oplossing voor onderhoud en kostenbesparing door real-time inzicht te verschaffen in de status van rookmelders. Hierdoor kunnen onderhoudsteams efficiënter werken, onnodige bezoeken verminderen en uiteindelijk kosten besparen, terwijl ze tegelijkertijd de veiligheid verhogen. De Gateway-oplossing is ideaal voor woningcorporaties en vastgoedbeheerders die streven naar beheersbare en aantoonbare veiligheid.

Deurdrangers en rookkleppen fail safe
Met de tweede innovatie van Hemmink, het Enduri Relay, kan worden voldaan aan de nieuwste wetgeving, die conform NEN 2555:2023 voorschrijft dat een rookmelderinstallatie met deurdrangers en rookkleppen fail-safe moet zijn. Het Power Relay garandeert dat bij alarm, cruciale veiligheidsmechanismen zoals deurdrangers en rookkleppen automatisch worden geactiveerd. Dit zorgt voor een snellere en veiligere evacuatie en beperkt de verspreiding van rook, waardoor een veiliger omgeving voor iedereen wordt gecreëerd.

Kennispartner
Hemmink staat op de beurs als kennispartner in de brandveiligheid klaar om te adviseren en ondersteunen bij het navigeren door de nieuwe wetgeving en het implementeren van deze geavanceerde technologieën. De specialisten op de stand vertellen hoe met Hemmink’s innovaties niet alleen voldaan wordt aan de huidige veiligheidsnormen, maar ook er extra efficiëntie en kostenbesparing mee is te bereiken. De experts delen graag hun kennis over hoe deze technologieën kunnen worden toegepast in iedere specifieke situatie. Wie de overstap wil maken naar een slimmer, veiliger en kostenefficiënter brandveiligheidssysteem, wordt van harte uitgenodigd om op stand B.37 met de experts in gesprek te gaan.

Deel dit artikel via:

Vlog 4

Premium partners

Seagate

Suricat

Videoguard

Wordt een partner