Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

i-Pro

Securitas

RoSecure

Seris

SmartCell

Seagate

NIBHV

VAIBS

VBN

Eizo

Nimo Dog Security

Hanwha Vision Europe

Explicate

VideoGuard

Connect Security

Uniview

De Beveiligingsjurist

CardAccess

EAL

Nenova

Trigion

HID

Service Centrale Nederland

IDIS

Avigilon Alta

PG Security Systems

Secusoft

Genetec

Milestone

Gold-IP

Lobeco

CSL

HD Security

Bydemes

BHVcertificaat.online

Alphatronics

Alarm Meldnet

Sequrix

Eagle Eye Networks

Unii

ASSA ABLOY

Kiwa

20face

DZ Technologies

Masset Solutions

Akuvox

ADI

JMB Groep

Dero Security Products

SmartSD

Top Security

GFT

SMC Alarmcentrale

Bosch Security Systems

Ajax Systems

Optex

SOBA

OSEC

G4S

Oribi ID Solutions

Advancis

Brivo

NetworxConnect

2N

Nimo Drone Security

Centurion

Hikvision

ASIS

Paraat

Multiwacht

VEB

Regio Control Veldt

Traka ASSA ABLOY

ARAS

VVNL

CDVI

Crown Security Services

Add Secure

Paxton

Veel nieuws te zien op beurs bij AVD Security

3 april 2024
Redactie
11:07

AVD Security, een veelzijdige distributeur van beveiligingsproducten en systemen, vertegenwoordigt tijdens het FireSafety & Security Event op stand A.21 in hal 7 een groot aantal bekende beveiligingsfabrikanten. Bezoekers kunnen kennismaken met een groot aantal noviteiten.

AVD Security is al actief sinds 1996 en levert een grote verscheidenheid aan componenten aan de professionele beveiligingsinstallateur. Het bedrijf hecht een grote waarde aan projectbegeleiding en nazorg, waarbij de persoonlijke ’touch’, zo kenmerkend voor een familiebedrijf, de distributeur onderscheidt van de massa. AVD Security is ook het zusterbedrijf van het bij velen in de branche bekende Tele Connect Videosystemen, dat vorig jaar zijn 50-jarig jubileum vierde. De collega’s van Tele Connect zijn vanzelfsprekend ook op de stand van AVD Security aanwezig om beursbezoekers te verwelkomen en te woord te staan.

Noviteiten
De belangrijkste noviteiten zijn de mistgeneratoren Protect M80 en M90 en de Primo toegangscontrolesoftware van Impro Technologies. De standbemanning kan daar alles over vertellen. Hetzelfde geldt voor de noviteiten van Motorola, waaronder Avigilon Unity, Avigilon Alta, Pelco en Halo Sensor. Daarnaast kunnen bezoekers terecht voor informatie over IP-camerasystemen on-prem, in de cloud, geïntegreerde systemen, bodycams, radaroplossingen voor terreinbeveiliging en detectiesystemen voor drones. AVD Security levert toegangssystemen van klein tot zeer groot, mistbeveiliging, inbraakdetectie, intercoms (IP en analoog), oplossingen voor winkels en omgevingssensoren en kan daar op de beurs alles over vertellen.
Vertegenwoordigde fabrikanten zijn Ajax Systems, ASSA ABLOY, HID, Impro Technologies, JCI (ExacqVision, Illustra, Tyco Radar, Kantech), Motorola (Avigilon Unity, Avigilon Alta, Pelco, Halo Sensor), Protect mistbeveiliging, UNii en Videx.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Videoguard

Suricat

Seagate

Wordt een partner